Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van igazam? Meg erdemeltem a pofont?
Sziasztok!
Tegnap este,ittasan jott haza a parom,es ugy akart a gyerekhez nyulni ako most beteg!! Tudja hogy erre kiakadok,hogy nem mos kezet ra kell szolni folyton!! Ossze vesztunk ezen,hogy en basztatom es azt mondt a,h anyad!!! Erre en lekevertem neki egy pofont,idegesegembe! Ő meg vissza utott:/ most azt mondja en kezdtem !! Ő csak vissza adta.
Nem érdemelted meg, de ő sem érdemelte meg, hogy megüsd.
Viszont téged lenézlek azért, amiért megütötted. Őt pedig nem. Nem ütünk meg nőt, de egy nő nem is üt meg senkit ok nélkül... ;)
Hát, ha a gyereketek Nobel-díjas lesz, én milliárdos, olyan gyökerek vagytok, mindketten.
Te azért, mert pofozkodtál, ő meg azért, mert úgy reagált, ahogy.
Szerintem itt a legkevesebb gond, hogy nem mos kezet, amikor a gyerek beteg, sokkal inkább a részegség. Ugye tudod, hogy azok a gyerekek, akik rendszeresen látják kis korban részegen a szülőket, amint tehetik, le se fogják szarni az ittas szülőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!