Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is ilyen töketlen?
Érik a válás, csak csomó hitel, meg gyerek mellett nem olyan egyszerű. De ezt sokáig nem lehet húzni.
Ezt is elbáboztam neki, hogy ha kiszalad az útra, összetöri a kocsit, vagy megharap valakit és ülhetünk a bíróságon.
Kösse meg. :D minek kellett nektek kutya, ha nyilvánvalóan nem foglalkoztok vele és szar a kerítésetek? Egyébként szerintem mindketten töketlenek vagytok, ha ennyire nyomi lenne a férjem, akkor megcsinálnám én azt a rohadt kerítést. Utána elvinném ivartalanítani a kutyát, és mennék vele kutyasuliba meg sétálni. Persze csak ha nem kerti dísznek vittétek oda.
Ha meg már ennyire utálod a férjed, akkor számolgassál, hogy mennyi pénzből hova tudnátok menni és válj el, mert ez úgysem lesz jobb.
Mondom: add le a kutyát menhelyen.
Vagy keress fajtamentőt, vagy hirdesd meg facebook-on.
Felesleges nektek a kutya, csak a gond van vele, és másnál lehet, hogy jobb helye lenne.
Aki szerint tök faxa ez így a kutyának, hogy xarnak rá és csak útban van, az alul tud lepontozni.
Te is ugyanolyan töketlen vagy, mint a férjed. Mi az, hogy nem férsz hozzá a pénzhez? Nem egy 9 éves kisgyerek vagy, ő meg nem az apukád.
Nem tetszik neki, hogy hívsz egy szakit a kerítéshez? És akkor mi van?? Puffog miatta két napig aztán abbahagyja. De kész a kerítés.
Beszélj TE a haverokkal. "Józsi, gyere át szombaton megcsinálni a kerítést a Lacival. Lesz sör meg gulyás. Hozd az asszonyt meg a gyereket is."
Arra nem is mondok semmit, hogy azzal fenyeget, hogy ellök, te meg hagyod.
A válás nem érik. Nem barack.
Egyszerűen töketlen vagy, hogy kilépj és egyedül megállj a magad lábán. Se a hitel, se a gyerek nem tart össze egy házasságot. Mire vársz? Hogy lejár 30 év múlva a hitel, dolgozni kezd a csemete, kidob a férjed, vagy tényleg belök a szekrénybe és meg is rugdos?
Külön számlánk van, nem férek a kártyájához,pin kódját nem tudom. Kiderült,ő hozzányúl ehhez a pénzhez, de nekem nem mondta el, mire kellett neki, egyszerűen közölte, mit érdekel engem. Ő nem mondja el, mire költi a pénzt, engem elszámoltat.
Nem ott lakunk, ahol a kerítés van. Haverjaival nem találkozok, csak nagyon ritkán, nem tudok velük beszélni.
Igen, velem szemben nagylegény, meg nagy a szája, de mindenkinek nyalizik és a gyerekén meg rajtam kívül senkinek nem tud nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!