Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is ilyen töketlen?
Nekem apám volt ilyen, pont ugyan ez a sztori, csak építkezéssel. Igen, ő mindig ment a haveroknak kerítést építeni, ezt segíteni, azt, a mi házunk meg csak nem haladt. Míg anyám közben lassan, lassan összegyűjtötte a bővítésre valót EGYEDÜL, kapott kedvezményes önkormányzati hitelt EGYEDÜL, elhívta az építészt, hogy tervezzen EGYEDÜl, és mondta apámnak, hogy hívja már el a haverjait, akiknek annyit segített éveken át, segítsenek már..
Hát sokat könyörgött, és mikor már bátyám haverjai segítettek 20-on kevés éveesen, nulla tapasztalattal, meg néha fizetett munkás, akkor végre, valahára.. de sok szájtépés, sok értetlenség, szóval igaziból anyám levezényelt és finanszírozott egyedül egy építkezést.
Amúgy vicces az apám, és kedves ember, de ez???? Ha rajta múlt volna, örökre két szobában nyomorogtunk volna..
Anyám nem akart elválni, mert apukánk szeretett minket, és mi is őt rajongásig, nem ivott, volt mindig munkaehelye.. de a haját tépte az ilyen dolgaitól.
Hát megszoksz vagy megszöksz..
vedd kezedbe a sztorit, nincs más választásod
Valamièrt előrèbb helyezi a haverjai.
Nàla màs a fontossàgi sorrend.
Haverok,munka,kutya,kerítès ès te.
Ne haragudj,hogy ezt írom,de vèlemènyem szerint tèged nem tisztel a pàrod.
Ha így lenne a kèrèsedre màr kèsz lenne a kerítès.
Ja, és hozzánk mester be ne tegye a lábát, mert mindenki kókler, rajta kívül.
2. vagyok, ugyanez.. mintha apámat hallanám.
Nem férek hozzá a pénzhez, az ő számláján van. Ha meg leszervezem, én leszek a minden szar alak, aki kész tények elé állítja.
Nem, nem kell szidni. Csak kíváncsi voltam, másnál is vannak e ilyen problémák. Egyébként meg nem szeretem már. És sajnos lassan a tisztelet is kiveszik irányába.
Szereti a kutyát? Add le menhelyen.
Miért? Mert ha megharap valakit, le is ültetnek. Ő meg hátha észbe kap, hogy lépni kéne.
Nem szereted, nem tiszteled, nem tudtok normálisan együtt élni. Erre is van megoldás, csak kényelmesebb egy xar házasságban élni, mint elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!