Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen tényleg ennyire szokatlan, hogy férjnél vagyok?
Rengetegen, de tényleg megdöbbentően sokan csodálkoznak rá önkéntelenül, hogy már férjnél vagyok 25 évesen, mintha ez valami nagy csoda lenne- ma is, a szavazáson, megnézték a személyim, a férjemmel mentem, akinek a nevét kötőjelesen felvettem, és a nő csak halkan sóhajtott egyet, hogy "istenem, de fiatal". Vagy amikor a lakásunkat vettük, az ingatlanos csak teljesen meglepődött, amikor megtudta, házasok vagyunk. Ez miért ennyire döbbenetes? Mégis meddig kéne várnom a házassággal, legyek 45 éves száraz kóró, mire az oltár elé állok, vagy mi?
Kicsit bosszant, mintha ítélkeznének, hogy "túl fiatalon" kötelezem el magam, hiába hogy én ezt sosem éreztem túl korainak.
Szerintetek mikor normális összeházasodni azzal, akit szerettek és az életeteket szeretnétek vele leélni?
Én csak az alapképzést végeztem el az egyetemen, szóval 23 évesen már megvoltam a tanulással (bevallom, nagyon csalódtam az oktatásban, szóval engem tankokkal nem lehetett volna rávenni, hogy tovább folytassam, inkább dolgozni kezdtem, ráadásul nem is rosszul fizető helyen), viszont a férjem 7 évvel idősebb, így azért helyzeti előnyben voltam a lakásvásárlás és a házasság szempontjából is, de nem is rajta csodálkoznak az emberek :)
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtató volt olvasni :)
Mindenkinek kellemes estét!
"Mégis meddig kéne várnom a házassággal, legyek 45 éves száraz kóró, mire az oltár elé állok, vagy mi?"
bszki, ez milyen bunkó, szexista megjegyzés!
a fiatalon köttetett házasságoknál a válások száma felülreprezentált, szóval lehetsz te még 45 éves száraz kóróként elvált státusú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!