Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjnél vagyok mégis más után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok mégis más után vágyakozok, de nagyon?

Figyelt kérdés
Volt valaki így?Szeretem a férjem,de valahogy mégis vágyok arra a másik pasira :(
2014. márc. 18. 13:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem volt. Ha szeretek valakit nem vágyok másra a többi csak duma.
2014. márc. 18. 13:13
 2/21 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem hagyd el, mert tönkre fogod őt tenni.
2014. márc. 18. 13:17
 3/21 anonim ***** válasza:
50%

másra vágysz= nem eléggé szereted

válás lesz előbb vagy utóbb..

de ne legyél gerinctelen, ne csald meg....

előbb szakíts/ válj el, vagy fogd vissza magad

2014. márc. 18. 13:32
 4/21 djudit válasza:
65%

Én hasonló cipőben jártam, mint most Te. Pedig én is nagyon szeretem a férjem, már 10 éve :) Túlvagyok rajta, anélkül, hogy bármi lett volna köztünk a másikkal, és már kicsit sem vonzódok hozzá, és újra nyugodt vagyok.

A kapcsolatotokban valami nem jó, mert különben nem lennél nyitott másra, nem keresnél máshol valamit, ha otthon megkapnád. Én kevés figyelmet kaptam, mint nő, mióta a kisfiam megszületett. Aztán jött egy pasi, akinek úgy is tetszettem, ahogy a férjemnek nem. MINDENT elmondtam a férjemnek, azt is, hogy soha nem csalnám meg, de akkor ő is segítsen, hogy újra visszataláljak hozzá, és újra hidegen hagyjon minden pasi, mint az elmúlt 10 évben. Annyira megviselt ez a helyzet, hogy nem bírtam enni, lefogytam, és a férjemnek ez nagyon tetszett :)és újra sokat dícsért, és persze amúgy is igyekezett, a beszélgetésünk miatt. Rendszeresen látom a másik pasit, de már csak mosolygok az egészen, pedig nagyon féltem mi lesz ebből a helyzetből.Röviden: Ha tényleg szereted a férjed, és ő is Téged, akkor ez a vonzalom elmúlik, ha eldöntöd, hogy nem engedsz neki, és a házasságodat erősítitek.

2014. márc. 18. 13:36
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

NYugi, kérdező, szerintem ezt sokkal többen élik át, mint ahányan bevallják.

Nincs ezzel semmi baj, a baj akkor lesz, ha nem tudsz nemet mondani. A hűtlenség fejben dől el. Tetszik neked, elgondolkodsz azon, hogy milyen lenne vele... és itt megállsz. Ez előfordult már az álszent jajváljelfujjmilyenvagyborzasztóembervagy válaszolókkal is. Csak te őszinte vagy, ők meg nem.

2014. márc. 18. 13:44
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen velem is volt. Hiányzott valami a házasságunkból akkor. Konkrétan a figyelem.
2014. márc. 18. 13:52
 7/21 anonim ***** válasza:
27%

3-as vagyok

más amikor megkísért valaki, és más amikor "vágyakozok" valaki után..

megkísértés minden ember életében bekövetkezik, ami nem baj,, hisz az érzelmeket megerősítik...(vagy bukik az egész kapcsolat, de ez más kérdés)

viszont a vágyakozás ennél több...sokkal több..szerintem ha valaki szereti a párját ez már nem merülhet fel...

3-as

2014. márc. 18. 13:52
 8/21 anonim ***** válasza:
39%

Én is így vagyok vele. A legrosszabb, hogy amikor a párommal összekapunk, ez az illető mindig szépeket mond nekem.

Nem fogom megcsalni a párom, de azt elképzelhetőnek tartom, hogyha megromlik a viszonyunk, akkor elhagyom, és felkeresem ezt az illetőt.

2014. márc. 18. 13:53
 9/21 anonim ***** válasza:
97%

Engem most nagyon le fognak pontozni!

En is nemreg raztam le azt aki az en fejemben is kisert...

En vonzodom hozza, O hozzam. Este nagyon rossz azzal lefekudni, hogy almomban ot fogom latni, hogy egyetlen egy csokert a karomat adnam, de csalados anya vagyok... Es innentol kezdve nincs erre lehetosegem! A Parom valasztottam aki nagyon jo ember, imad minket es nem okozhatok neki fajdalmat semmilyen modon igy ezt le kellett zarnom, mert ha tudna mi van a fejemben azt tudom hogy elne meg!

2014. márc. 18. 14:00
 10/21 anonim ***** válasza:
67%
A kérdésedben benne van szinte a válasz is, hogy "vágyakozol"...ezzel nincs semmi baj csak ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Én az előző hozzászólóval ellentétbe nem teregetném ki a férjemnek ezt az érzésemet, de mindenkinek máshogy könnyebb. Van amit meg kell beszélni és a másikra is tartozik vannak viszont szerintem egy kapcsolatban is olyan dolgok amik nem feltétlen tartoznak a másikra. Ahogy írod szereted a férjedet, ettől függetlenül simán vágyhatsz egy másik férfire, elképzeled milyen lenne vele na és. A férjed szerinted nem ugyanezt teszi, biztos neki is van olyan lány aki tetszik és el tudna képzelni vele bizonyos dolgokat mégse megy oda hozzád hogy ezt kitárgyalja veled, mert akkor hetente beszélgethetnétek kb:) Ha a kapcsolatotokban minden oké akkor nincs semmi baj szerintem, baj ott kezdődik ha a párod iránt már nem azt érzed mint eddig vagy köztetek megváltozik valami, esetleg úgy gondolod hogy képes lennél félre is lépni komolyan azzal a másik férfival és nem csak fantáziálsz róla. Én például 3 perc alatt szerelmes tudok lenni akár ismeretlen férfiakba is, simán leteperném egyik másikat ott helybe sőt mondok csúnyábbat is, nem is olyan régen egyik kolléganőmhöz vonzódtam de iszonyatosan...nem tudom megmondani miért, de azt éreztem, hogy megbolondulok ha nem érhetek csak egy kicsit is hozzá. Egyszerűen olyan kisugárzása van és ezt a vágyat éreztem én is mint amit te írsz. Vannak ilyen kisugárzású emberek, de páromat nem lennék képes megcsalni szóval szerintem ez teljesen normális amit érzel. Attól, hogy az embernek van párja még nő/férfi marad.
2014. márc. 18. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!