Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjnél vagyok mégis más után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok mégis más után vágyakozok, de nagyon?

Figyelt kérdés
Volt valaki így?Szeretem a férjem,de valahogy mégis vágyok arra a másik pasira :(
2014. márc. 18. 13:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Hűséget fogadtál, nem vakságot. A férjed is megnézi a kis minis csajokat, nincs ebben semmi.
2014. márc. 18. 14:12
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Igen így vagyok,van párom,de megőrülök egy srácért akit sokkal hamarabb ismertem és szerettem meg,mint a párom,párom iránt megváltoztak az érzéseim,mint férfire vagy szeretőre már nem tudok nézni,szeretem Őt,mint egy embert,vagy családtagot de ennyi,bár nekem van egy kisfiam is tulajdonképpen ezért vagyok a párommal,mert van egy fiunk,akit nem terveztünk de így alakult.Még nem tudom mi legyen nagyon szeretem a másik srácot,mindössze 24 éves vagyok,a párommal amúgy is sok a vitánk a hol lakjunk kérdés miatt pl.Megpróbálom józanul végig gondolni mi legyen,tisztességes,gerinces ember vagyok így nem fogom megcsalni az biztos,de lehet átbeszélem vele az egészet és ha nem javul és nem működik akkor szét válnak útjaink.
2014. márc. 18. 14:26
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Vam ezzel így más is, szívem. Majd elmúlik. :)
2014. márc. 18. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy ez a tavasz szerintem már csak ilyen. Nálam legalábbis minden tavasszal, van hogy ősz elején is ez van. Érzem, hogy zsizsegek, tombolnak a hormonjaim, ki akarok bújni a bőrömből most meg hogy babát várok még durvábban:) Ráadásul párom miatt sajnos most egy pár hónapig no sex, mikor már lehetne akkor meg majd nekem nem lehet, ilyen ez. Amúgy nálam is nemrég "múlt" el ez az érzés. Egyik kolegám után sóvárogtam nagyon. Rengeteget kellett együtt dolgoznunk, utaznunk. Volt hogy napi 8-10 órát is együtt voltunk, 7végén meg elég sok közös programunk volt. Párom is jóba van vele, meg ismeri az összes kollégámat, így gyakran összejárunk iszogatni (mostmár inkább csak ők isznak..:) de egy pár hónap után rájöttem, hogy tiszta hülye vagyok totál kiidegelne ez a csávó ha együtt kellene éljek vele. Szörnyű rigolyái vannak amit így melóba elviselek, de ha a párom lenne falra másznék. SZóval én csak fizikailag vágytam erre a fiúra, érzelmileg már nem. De le is zártam már a dolgot, nem is értem hogy tetszhetett:)szerintem nálad is majd elmúlik idővel.
2014. márc. 18. 15:10
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem normális, ha az ember időnként mást is megkedvel vagy megtetszik, az a kérdés, hogy mit kezdesz ezzel az érzéssel, engedsz neki, és ezzel szomorúságot okozol a férjednek, akit viszont annyira szeretsz, vagy pedig uralkodsz rajta, és szereted tovább a férjed, aki mellett döntöttél.

Mi olykor szoktunk erről beszélni a férjemmel, neki is tetszik olykor más nő is, és velem is megesik olykor ez, de elég határozottan uralkodunk az érzéseinken.

Luther mondta: "nem tehetünk arról, ha elrepül fejünk felett egy madár, de arról igen ha fészket rak a fejünkre"

2014. márc. 18. 17:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani: hűségesnek lenni nem nagy dolog, ha nincs kísértés. Ha van, és mégis hű maradsz, az már valami. :)
2014. márc. 19. 00:06
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Eszemben sincs megcsalni a férjemet!11 éve vagyunk együtt,de még soha nem volt velem ilyen.Ennek a pasinak van valami olyan kisugárzása,hogy elmondani sem tudom.

2014. márc. 19. 09:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Mindenkivel előfordul hasonló szerintem. Mindazonáltal zárd ezt le magadban és ne rúgd fel a házasságodat, mivel ahogyan írtad szereted a férjedet. Gyermeketek van? Mióta vagytok házasok?
2014. márc. 19. 11:57
 19/21 A kérdező kommentje:

11 éve vagyunk együtt.Van egy 4 éves lányunk.

Nem akarom felrúgni a házasságomat.Ahogy írtam is nem lépnék félre!

2014. márc. 19. 13:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Munkahelyi ismeretség a másik?

Hány évesek vagytok?

2014. márc. 19. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!