Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, ismertek olyat, akinek az esküvőjét szokatlan incidens zavarta meg?
Az egyik unokatestvérem esküvőjére beállított egy sereg roma akik bulizni szerettek volna egyet.
Ki lettek zárva, de a kapun kívül még egy darabig táncoltak,aztán elmentek.
A leendő férj nem kívánt megjelenni az esküvőn...
Amikor mindenki számára kiderült mi is a helyzet, a két Rokonsági tábor egymást kezdte el szidni.
Nagyon szép pillanatok voltak ezek....:(
Az ember azóta sem jelentkezett , a lány azóta kezelésekre jár.
"de a kapun kívül még egy darabig táncoltak"
Hát ezen most sírok. :D
Amúgy nagyon sok a hülye ember, aki képes egy ilyen alkalmat romba dönteni... :(
Nekem ugyan ilyen sztorim nincs, de pl a keresztelőmön a részeg rokonaim összeverekedtek. Az egyiket még kórházba is kellett vinni (nagynéném második férje, mindenki utálta, szerencsére hamar el is váltak).
Aztán édesanyám a ballagásomon jelentette be, hogy a mamám testvére rákos.
Felemelő pillanat volt...
A mi esküvőnkön a párom jött időre a kikérésre a tanújával, fotóssal, videóssal és beletolattak a piros lámpánál egy hatalmasat. A pasas csak nézett, hogy a kocsiból egy halom fekete öltönyös férfi szál ki kamerával, fotóval. :-)
Ott csak egy telefonszám cserére volt idő és hogy a pasas kamerák előtt elismerte a hibáját, aztán rohantak nehogy a párom lekésse a saját esküvőjét! :-)
(Szerencsére nem ez az autó volt a felvonuló autónk)
2-es, te honnan tudsz erről?
Én is azt akartam leírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!