Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Távházasságba" nem merek babat vallalni, jogos az aghodalmam?
Ferjem hetekig tavol van a kulfoldi munka miatt, szeretne mar gyereket, en is. De! Nem ugy h majd magamnak szulok es nevelem, nem erti h mi a bajom ezzel. Neki ez kb a normalis. De most is mire megyunk a penzzel ha nincs eletunk. Hiaba probalok errol beszelni, suket fulekre talal, mindig az van h majd hazajon, majd, majd... Nem tudok igy tervezni h mar tenyleg csak a penz a lenyeg. Itt ulok mint a kopott gyongy egyedul. Hiaba szeretem nagyon, neha ugy erzem h ez igy nem hazassag, elhagyni viszont nem akarom.
Meg amugy is h vallalnek babat. Egyedul neveljem, aztan ha esetleg vege lenne, elszurnam az egesz eletem?
1. nem opció, hogy kimenj vele?
2. én össze sem házasodtam volna így, nekem az nem fér bele, hogy havonta két hétvégét látom a férjemet, aztán csá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!