Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 35-40 közötti férfiak hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-40 közötti férfiak hogyan gondolkodnak erről?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy azok a férfiak, akik a fenti kategóriába tartoznak és megismernek egy kb. 10 évvel fiatalabb nőt, akivel kölcsönös a szerelem, mindketten házasságban és gyermekvállalásban gondolkodnak, és az anyagiak szempontjából sincsenek különbségek, meddig várnak a lánykéréssel?

jan. 2. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Normális férfi legalább 2-3 évet.
jan. 2. 17:08
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

Embere válogatja...

Nem mindegy, milyen klaszter, milyen az EQ szintje.

jan. 2. 17:08
 3/12 A kérdező kommentje:
2-es, kifejtenéd?
jan. 2. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Van amikor az 50 feletti férfi is vár, különböző kifogásokkal tarkítva.

Szerintem ha valaki nem akar semmi komolyat az vár sokáig, hátha betoppan az életébe a nagy ő.

Aki igazán akar, az retteg attól hogy valaki másé leszel, és hamar megkéri a kezed.

jan. 2. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok!

Ahogy a nők, úgy a férfiak is különbözők, de klaszterizálni lehet őket jópár csoportba. Elsőnek arról kell meggyőződni, hogy ezek a klaszterek klappolnak egymással, innen kezdve pedig már EQ kérdése.

Ugye az EQ számos szegmensre bontható, annak minél nagyobb a hiánya, adott klaszternél annál inkább fejjel rohannak az emberek a falnak és az ismeretlennel kötik össze az életüket.

Részletekbe nem mennék, mert akkor disszertálhatnék, azt pedig szerintem nem gondolnánk kellőképp hasznosnak.

jan. 2. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Addig ameddig úgy érzem őt akarom és ő is engem, és kész elköteleződni.

( legyen tisztába vele, ez pontosan mivel is jár)

jan. 2. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Ez abszolút férfifüggő. Ismerek olyat, aki 2 hónap után megkérte a barátnőjét, igaz ők már ismerték egymást korábban is egy baráti társaságból.

Meg ismerek olyat is, aki vagy 10 évet várt, pedig jó volt a kapcsolat.

jan. 2. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Olyanokat is ismerek, akik 7-10 év együttélés után házasodtak, 1-2 éven belül meg elváltak.Ilyen is van ám bőven.
jan. 2. 18:09
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Hát, én 10 évet biztos nem várnék egy férfira.

De nőként mondom, hogy kell azért pár év, hogy igent mondjak, meg kell azért ismerni egymást.

jan. 2. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
59%

A vőlegényem 40 éves, és hétévet várt, de ő gyerekkorától azt a mintát látta, hogy a házasság szrt nem ér, így tök megértem.

Az apja 3x házasodott újra, az anyja 2x, a nagyanyja szintén 3x.

Szóval ő abban nőtt fel, hogy tök mindegy, mert "úgyis válás lesz a vége".

jan. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!