Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 közötti férfiak hogyan gondolkodnak erről?
Embere válogatja...
Nem mindegy, milyen klaszter, milyen az EQ szintje.
Van amikor az 50 feletti férfi is vár, különböző kifogásokkal tarkítva.
Szerintem ha valaki nem akar semmi komolyat az vár sokáig, hátha betoppan az életébe a nagy ő.
Aki igazán akar, az retteg attól hogy valaki másé leszel, és hamar megkéri a kezed.
2-es vagyok!
Ahogy a nők, úgy a férfiak is különbözők, de klaszterizálni lehet őket jópár csoportba. Elsőnek arról kell meggyőződni, hogy ezek a klaszterek klappolnak egymással, innen kezdve pedig már EQ kérdése.
Ugye az EQ számos szegmensre bontható, annak minél nagyobb a hiánya, adott klaszternél annál inkább fejjel rohannak az emberek a falnak és az ismeretlennel kötik össze az életüket.
Részletekbe nem mennék, mert akkor disszertálhatnék, azt pedig szerintem nem gondolnánk kellőképp hasznosnak.
Addig ameddig úgy érzem őt akarom és ő is engem, és kész elköteleződni.
( legyen tisztába vele, ez pontosan mivel is jár)
Ez abszolút férfifüggő. Ismerek olyat, aki 2 hónap után megkérte a barátnőjét, igaz ők már ismerték egymást korábban is egy baráti társaságból.
Meg ismerek olyat is, aki vagy 10 évet várt, pedig jó volt a kapcsolat.
Hát, én 10 évet biztos nem várnék egy férfira.
De nőként mondom, hogy kell azért pár év, hogy igent mondjak, meg kell azért ismerni egymást.
A vőlegényem 40 éves, és hétévet várt, de ő gyerekkorától azt a mintát látta, hogy a házasság szrt nem ér, így tök megértem.
Az apja 3x házasodott újra, az anyja 2x, a nagyanyja szintén 3x.
Szóval ő abban nőtt fel, hogy tök mindegy, mert "úgyis válás lesz a vége".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!