Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a gyerekkel történik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a gyerekkel történik valami baj mindig velem kiabál mintha én nem sajnálnám a gyereket, és engem hibáztat -nálatok is ez megy? Elég nagy stressz nekem is , és ahelyett hogy mellettem állna a bajban ö is rámtőr. Tarsatok hogy reagál ilyenkor?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

En a szomszedot hallom (nő)

Ha a gyerekkel történik vmi baj pl becsukja az ujját, ráesik vmi, elesik, akármi van, a kicai sír, fáj neki, erre az "anya" elkezdi orditva szidni a gyereket de mondtam hogy ne menjél oda, már megint mit csináltál, es a nevét is ilyen fenyegetően orditva mondja, totális leb.szást ordítozást kap a gyerek.(4-5 éves)mikozben fáj neki valamije el van keseredve és sír.

Semmiféle empátia törődés óvás védelem nincs abban a nőben.

tegnapelőtt 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
31%

*Normális anya odarohan hogy mutasd hol fáj borogassuk, bekenjük adok rá puszit, rakjuk víz alá, kössük be masszírozzuk nyugi el fog múlni, a szomszéd meg kb "megérdemelted minek csinaltad dögöljé is meg" szint kb.

De ugye senki nem szóljon abba bele ki hogy nevel gyereket.

Rengeteg ember van aki nem való szülőnek, nárci beteg állatok.

tegnapelőtt 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Megijed és úgy adja ki, hogy téged olt le ami nem jó megoldás szóval ülj le vele beszélni róla és tedd hozzá, hogy a gyereknek árt vele a legjobban mert még jobban fél és állandó stresszben él.

Viszont ha te nem vigyázol a gyerekre rendesen amikor veled van és nincs otthon a párod akkor teljes mértékben igaza van habár nem a gyerek jelenlétében kellene rád kiabálni már ha előtte csinálja.

tegnapelőtt 15:50
 4/8 A kérdező kommentje:

1-2nek jár a zöld kéz 👍 !

Miert pontoztátok le

tegnapelőtt 16:17
 5/8 A kérdező kommentje:

3# a gyerek vele volt a nappaliba és ö kiment vmi miatt. A gyerek pedig megütötte magát.

En voltam a hibás mert olyanba ütötte meg magát amit én tettem oda(nem részletezném) perdig tudta hogy az ott van-vmilyen játék csak nagyobb gyerekeknek való -

csak nem kellett volna felügyelet nélkül hagyni a gyermeket.

Mindketten megijedtünk, és persze velem kiabált , de nem csak ez a szituációrol van szó, hanem önmagában az hogy bármi van , latja hogy nekem is fáj ami történt, megis kiabál pedig inkább vigaszra lenne nekem is szükségem..

tegnapelőtt 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Valszeg mások is így szidják a gyereket vagy bárkit, ha az sír.

Empátia segitőkeszség zero.

Kb mint azok a sofőrök ha jön szembe vmi ahelyett hogy kikerülné becsukja a szemét meg elengedi a kormanyt ijedtében.

Pánikban láfszik meg ki milyen ember.

tegnapelőtt 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Közös gyerek? Nem normális, hogy veled ordít. Pláne, egy kisgyermeknél hiába figyelsz 0-24, akkor is hirtelen a semmiből például elesik a lábában. Mindent nem lehet kivédeni. De ezt mégis hogy kell elképzelni, szaladgál a gyerkőc elesik és neked esik miért nem figyelsz? Hihetetlen ilyen van ez több problémát is feltételez róla
tegnapelőtt 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi VOLT egy ideig a férjem. A kicsi nagyon mozgós volt 1 éves kor alatt és míg oda volt a férjem dolgozni leesett a kanapéról (semmi komoly baja nem lett szerencsére). Egyik vitánál a fejemhez vágta, hogy mégis hogy vigyázok a gyerekre, hogyha leeseik a kanapéról vagy bármi is történik vele.

Aztán a gyerek kirúgta magát a kezéből míg a nagyiékkal beszéltek és azóta egy rossz szót sem mond, mert tudja, hogy hiába mellette vagyunk és vigyázzuk megtörténhet a baj.

Nincs rendben, hogy így viselkedik. Próbálj vele beszélni róla. Egyébként ebben a korban normális, ha leesik, megüti magát stb. Nem dől össze a világ. Meg kell nyugtatni a gyereket, ha kell lefertőtleníteni a sebet és megy tovább minden. :)

tegnap 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!