Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lányok! Elhagynátok a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Elhagynátok a férjetek ha az nem tudna veletek aktust folytatni, mert korai magömlése van? Mindigis hamar elmentem, de mostanában valamiért méghamarabb. Beteszem párat lökök és loccs.

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 22:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%
Én nem hagynám el és annyira nem is zavarna, ha őt sem. Nekem érzésre nem igazán élvezetes a "töcskölés", sokszor fáj is. Így ha az nem olyan hosszú, nem baj. Mást igénylek.
2018. febr. 27. 20:51
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen problémája lenne (pár lökés és loccs), a kapcsolatunk nem tartott volna sokáig, házasságig el sem jutottunk volna. Nálunk 15-20 perces szokott lenni, de ha ennek még a fele megmaradna, az sem nagy gond. Meg lehet oldani.

Ha később alakul ki annak biztos van oka, első körben orvoshoz fordulnánk. Ilyen körülmények közt nyilván nem hagynám el, nem pusztán egy farokba lettem szerelmes, hanem az egész emberbe. Teljesen más pl egy ilyen helyzet akkor, ha évek után, házasság után alakul ki valamiért. Ha esetleg nincs szervi/lelki oka, de nem javul, akkor is van megoldás a problémára. Orális, manuális kielégítés a konkrét szex előtt, után a hölgynek, ami egyébként sem marad el soha. Nálunk legalábbis nem. Ennyi.

Azt mondta el akar hagyni?

2018. márc. 1. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!