Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen korai még összeházasodni?
Szerintem nem, ha úgy érzitek, hogy menni fog. Már önmagában egy érdekes és ritka dolog, hogy 14 éves korotoktól kezdve együtt vagytok, és nem mentetek át a most etalonnak számító fűvel-fával járós-b.szós korszakon.
Unokanővéremék 16 éves koruktól kezdve vannak együtt (osztálytársak voltak), 21 évesen házasodtak. Ment is a pampogás, hogy korai, elválnak, stb. Most már 33 évesek, két gyerekkel a hátuk mögött és bőven együtt vannak. Ne egy anonim fórum vagy a haverok megmondása döntsön.
Nem lehet általánosítani. Én meg olyat ismerek, akik 26 és 28 évesen jöttek össze (előtte is volt nekik más kapcsolatuk) 7 évet együtt éltek, utána összeházasodtak és másfél évre rá válnak.
Ha úgy érzitek, hogy el tudtok köteleződni a másik mellett és hajlandóak vagytok ajtócsapkodás helyett kommunikálni, akkor nem korai.
Nem kor függvénye, hogy korai e összeházasodni. Ha dolgoztok, eltartjátok magatokat, van hol lakni, egymáshoz valók vagytok, tesztek a kapcsolatért, egymásért, tudtok kommunikálni normálisan(nem veszekedve és üvöltözve) hanem értelmes emberi módon beszélgetve, akkor van esélyetek. Csak rajtatok múlik minden.
Kicsit irigyellek, hogy ilyen fiatalon megtaláltad az igazit, nekem csak 24 évesen sikerült.
A legtöbb károgó egyébként csak azt felejti el amikor azt mondja, hogy korai, hogy nem mindenki arra vágyik, hogy fiatalon fűvel-fával dugjon és "kiélje magát". Ha biztosak vagytok benne akkor hajrá:) Sok boldogságot!!!
együtt éltek?
magatok tartjátok el?
ha igen, akkor oké.
ha nem, akkor várjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!