Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 20 évesen korai még összeházas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen korai még összeházasodni?

Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 6 éve leszünk együtt (14 évesek voltunk, amikor összejöttünk). Télen szeretnénk az esküvőt (ő akkor már 21 éves lesz) korai még ennyi idősen a házasság? Várjunk még vele?

2017. aug. 8. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Eléggé korai
2017. aug. 8. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Már az, hogy felmerül benned kérdés jelent valamit :) Jelenleg azt, hogy igen.
2017. aug. 8. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2017. aug. 8. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen
2017. aug. 8. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon korai, sőt abban sem vagyok biztos, hogy azzal kellene összeházasodni, akivel 14 éves korod óta együtt vagy. Sőt szinte biztos vagyok abban, hogy vele nem szabad, az ilyesmi sosem vezet jóra...
2017. aug. 8. 23:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, ha úgy érzitek, hogy menni fog. Már önmagában egy érdekes és ritka dolog, hogy 14 éves korotoktól kezdve együtt vagytok, és nem mentetek át a most etalonnak számító fűvel-fával járós-b.szós korszakon.

Unokanővéremék 16 éves koruktól kezdve vannak együtt (osztálytársak voltak), 21 évesen házasodtak. Ment is a pampogás, hogy korai, elválnak, stb. Most már 33 évesek, két gyerekkel a hátuk mögött és bőven együtt vannak. Ne egy anonim fórum vagy a haverok megmondása döntsön.

2017. aug. 9. 05:28
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez az élethelyzetetektől is függ, ha már kerestek és nem anyuci meg apuci pénzén játszotok felnőtteset, hanem önálló életetek van, a további éveket nem otthon élve, tanulással fogjátok tölteni, hanem dolgozni jártok, ..., ... szerintem érted, hogy mire gondolok, akkor nem korai. Viszont ha még eltartanak, sosem éltél együtt párkapcsolati szinten senkivel és a szüleitek szabályai szerint éltek egyik, vagy másik oldalon, akkor nagyonis korai még.
2017. aug. 9. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet általánosítani. Én meg olyat ismerek, akik 26 és 28 évesen jöttek össze (előtte is volt nekik más kapcsolatuk) 7 évet együtt éltek, utána összeházasodtak és másfél évre rá válnak.

Ha úgy érzitek, hogy el tudtok köteleződni a másik mellett és hajlandóak vagytok ajtócsapkodás helyett kommunikálni, akkor nem korai.

2017. aug. 9. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kor függvénye, hogy korai e összeházasodni. Ha dolgoztok, eltartjátok magatokat, van hol lakni, egymáshoz valók vagytok, tesztek a kapcsolatért, egymásért, tudtok kommunikálni normálisan(nem veszekedve és üvöltözve) hanem értelmes emberi módon beszélgetve, akkor van esélyetek. Csak rajtatok múlik minden.

Kicsit irigyellek, hogy ilyen fiatalon megtaláltad az igazit, nekem csak 24 évesen sikerült.

A legtöbb károgó egyébként csak azt felejti el amikor azt mondja, hogy korai, hogy nem mindenki arra vágyik, hogy fiatalon fűvel-fával dugjon és "kiélje magát". Ha biztosak vagytok benne akkor hajrá:) Sok boldogságot!!!

2017. aug. 9. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:

együtt éltek?

magatok tartjátok el?

ha igen, akkor oké.

ha nem, akkor várjatok

2017. aug. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!