Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akartatok összeházasodni?
biztonsagerzet, hogy sokkal kisebb valoszinuseggel hagy el engem, egyedul a gyerekkel...
gazdasagi okok miatt is
N23
Ha a "biztonság érzet, hűség"-et nem érzed a házasság előtt, akkor utána sem fogod.. Azt nem ad a házasság.
(Én még nem akarok, párom (férfi) már nagyon).
Egyértelműen a pénz miatt.
Egy külföldi banknál dolgozik, kb. milliós havi fizuért. :)
28n
Na, jó, viccet félretéve, mert szeretem, vele tervezem az életemet.
De ha azt mondja anno, hogy nem vesz el - a szülei elváltak - nekem mindegy lett volna, mert akkor is vele maradok, hisz a legjobb férfi, akivel összehozhatott a sors.
Nekünk ez volt a természetes, hogy nem állunk meg ott, hogy összeköltözünk, hanem házastársak- egymás törvényes hozzátartozói akartunk lenni, hogy jogaink legyenek egymás felé, fel akartuk vállalni hivatalosan is egymást. Nem akartunk pasim /csajom típusú kapcsolatot életünk végéig. Volt idő amikor én a barátnője voltam, ő pedig az én párom, de innen tovább akartunk lépni. Szívből jött, így éreztük jónak.
Nem mentem volna hozzá akárkihez, és ő sem vett volna feleségül bármilyen nőt. Úgy voltam vele, hogy ha megtalálom azt aki teljes mértékben passzol hozzám (ha megtalálom az igazit), akkor vele házasságban akarok élni. Ezt a férjem is, már tőlem függetlenül így gondolta. Szóval fontos volt mindkettőnknek. Szeretjük kimondani azt, hogy férjem, feleségem, hordani a karikagyűrűnket, illetve én szerettem volna felvenni a férjem nevét is (-né nélkül). Neki pedig ez nagyon jól esett, és büszke rá hogy a nevét viselem. Nem csak érzelmileg tartozunk össze, hanem hivatalosan is. Gyereket ugyan nem vállalunk, de házasság nélkül pláne nem szültem volna.
Sem a házasság, sem a gyerekvállalás nem véd meg attól, hogy a párod hűtlen legyen, attól, hogy elhagyjon. Aki ebben hisz, hogy ha összeházasodnak, majd nem fogja megcsalni, vagy nem fog lelépni mással, az nagyon buta. A gyerekvállalás sem garancia semmire.
Ilyesmikkel nem lehet megfogni egy embert. Csak azzal, ha beléd szeret és nem fellángolásról beszélek, hanem őszinte mély szerelemről, ami nem múlik el 2-3-4, de 10-20 év után sem.
Mi hittünk, és hiszünk a szerelemben, és abban, hogy életünk végéig együtt leszünk. Nem kellett kiskapu, hogy később könnyebb legyen lelépni, ha na adj isten mégsem jönne össze, mert alapból nem így álluk hozzá. Ezért házasodtunk össze.
#7-es először kikerekedett a szemem :D De köszönöm a válaszod, sok boldogságot és minden jót nektek! :)
#8-as nagyon köszönöm a hosszú és tartalmas válaszod, nagyon szépen leírtad és teljesen egyet is értek veled. Nektek is sok boldogságot és hosszú, közös életet kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!