Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet összeházasodni?
Figyelt kérdés
A területileg illetékes polgármesteri hivatalban kell vagy bárhol az országban összeházasodhatom a párommal? 😀2016. dec. 26. 21:19
1/15 anonim válasza:
Sajnálom a férjed, hogy egy ilyen buta libát akar elvenni...
3/15 anonim válasza:
Akárhogy is, de mindenki sajnálja a leendő házastársadat...
4/15 anonim válasza:
Ugyvan gyerek, nyomássad a lepontozast! Ez most nagyon jól esett, mi? 😎😄
5/15 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést leendő férjed/feleséged meglátná, akkor a válaszom tuti "sehol" lenne.
6/15 gömbicica válasza:
Szerintem magyar allampolgarkent barhol.
Mondjuk egy pesti videki lagzit szervez, hulyen jonne ki,jogy pesten exkusznek,aztan mennek lagzizni.
Szerintem nem volt hulye a kerdes.
Nalunk kijott az anykknyvezeto egy vadaszhazhoz a telepulestol 10 km- re
7/15 anonim válasza:
Te is nyomassad... Mi a neved... Gömbicica 😂😂😂
8/15 anonim válasza:
Sírva nevetek a válaszokon! :"DD
9/15 gömbicica válasza:
www.azeskuvoszervezod.hu
Lehet rohogni, meg gombicicazni. Haha.
Meg az oldalon is szerepel a kerdes.
Szeretem az unatkozo hulye valaszokat. Mint az oviban.
Ha erdemben nem tudtok segiteni,keressetek mas elfoglaltsagot, mintsem itt toltitek az idotoket.
10/15 anonim válasza:
Es ha veled töltenem az időmet, gombociccus? Na mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!