Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elhagynátok a férjetek ha az nem tudna veletek aktust folytatni, mert korai magömlése van? Mindigis hamar elmentem, de mostanában valamiért méghamarabb. Beteszem párat lökök és loccs.
Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 22:11
11/22 anonim válasza:
Az állandó kivenni-betenni dolog az egyáltalán nem jó ötlet, mármint a nő számára, elrontja a hangulatot és ha közelben is járt az orgazmusnak akkor elvész az érzés és kezdődik elölről...
13/22 anonim válasza:
Engedj a likhoz más kant is,ne légy önző,meg vibri mániás
14/22 anonim válasza:
Ha elég gyakran csináljátok, akkor kitolódik. Addig jó lenne második, harmadik menet. Mosd meg utána és segítsen vagy mit tudom én, feláll az még attól.
31/f
15/22 anonim válasza:
Igen volt akit ilyenért elhagyott a felesége. Te is tudod hogy ez nem normális hogy ilyen gyorsan elmész. Keress fel szakembert, olvass utána neten stb...
16/22 anonim válasza:
7 eves korom ota recsizek igy sokaig birom a noknel is ... 25 f
17/22 anonim válasza:
Az allandóan kivenni betenni valóban a nőnek nem bizots hogy megfelel, de ha oylan tipusu a nő, hoyg csiklóorgazmusa van, lehet nem is igényli a vaginalis izgatást.
18/22 anonim válasza:
ja, és kifogás, hoyg azért nincs második menet, mert sokára állna fel. Na és? ki mondta, hogy rögtön állnia kell? lehet azzal nem merev állapotban is játszadozni, ami a férfinak attól, hogy nem áll, még kellemes és izgató.
19/22 anonim válasza:
Tehát lényegében egyszer sem dugod meg rendesen.
Bocs, voltam ilyen kapcsolatban és igen, elhagytam.
20/22 anonim válasza:
Én még így is irigyellek! A feleségem pár éve asszexuálissá vált... szóval nincs hova betenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!