Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
A ferjemnek azt ecsetelem hogy mennyire nincs koztunk kapcsolat egy ideje (se lelki, se testi) es nekem ez mennyire rossz, hogy mennyire egyedul erzem magam, (mert egesznap a 4 fal kozott vagyunk a kislanyommal es mikor haza jon se foglalkozik velunk), es a nagymamamekkal is gondok vannak es hogy nekem ez most nagyon nehez, es rossz. Tehát hogy totál ki vagyok (mindezt sirva). Erre o bealszik. Értitek? BE ALSZIK! Ettol meg jobban kiakadtam. Szerintetek is csunya dolog volt ez? Mit tennetek a helyemben? Miert ilyen?
Negativ/nem a kerdesre valaszolo kommenteket mellozzetek, koszi.
azért mert hulla fáradt és még otthon sincs nyugta.
a csúnya dolog inkább a te viselkedésed.
de ez jellemző a gyeden lévő nőkre,szinte természetes.
az empatikus érzékük leszűkül a gyerekere,a férj már ezen az érzéken kívül van,így neki ez nem jár.
pont ezért nem fekszik le veled és már nem érdeklik a lelki problémáid sem,mert átmentél idegesítő panaszkodó,ba.sztató sárkányba.
Bocs, ha nem vállalunk részt az önsajnálatodból.
Menj a barátnőidhez, ők majd megveregetik a vállad, és elhordhatjátok a férjed mindenfélének, és okádhatjátok a tüzet közösen.
amúgy amiket és ahogy írod, lehet bejátszik ám nálad némi nemű szülés utáni depresszió.
azt valahogy orvosold,mert ha folytatod ezt a viselkedést,akkor a birka türelmű pasidnál is betelhet a pohár.
szóval igencsak lazíts a gyeplőn a férjeddel szemben ha nem akarod elveszíteni,mert ilyen viselkedést,hogy még aludni se akarod hagyni,meg munka után baléval várod,ezt nem sok ember tudja hosszabb távon tolerálni.
Nyilván meg kéne beszélni, mondjuk hétvégén és nem munka után, mikor fáradt!
Azzal nem tud mit kezdeni a férjed, hogy te megbuggyansz a 4fal között, menj vissza akkor dolgozni, vagy mit tudom én. Attól is függ mekkora a gyerek!
Miért ilyen a férjed?? Van közteted nagyobb probléma is, szóval ne tőlünk kérdezd, mert mi nem ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!