Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a helyzettel, miért szórakozik velem?
Régóta tetszik a társaságból egy lány, ezt tudja is rólam, nyomorúságosan plátói a dolog, de úgy érzem, hogy közeledtünk egymás felé az utóbbi időben - többet beszélünk telefonon és kettesben még nem jött el velem sehová, de amikor kint vagyunk a többiekkel, úgy érzem szívesen tölti velem az idejét. Amúgy ezt még mondta is.
Nemrég összespanoltam egy évfolyamtársammal, így őt is hoztam magammal, hát rögtön gyanút fogtam, hogy bejön a csajnak, mert figyelt rá, mosolygott, ment utána, mint ahogy még utánam soha, rohadtul megalázó volt mindezt látni. A haver tudja, hogy nekem a csaj tetszik, ezt tiszteletben is tartja, mondta nekem, hogy az ő részéről ez viszonzatlan fog maradni. Az utóbbi hetekben viszont megnőtt a csaj érdeklődése "irántam", sokkal többet jön ki velünk, de már kérdezi úgy "mellékesen", hogy és ez a haverom jön most-e ki velem. Ha jön, persze ő is jön...
Mit csináljak? Annyira szívesen leoltanám a f_szba, de érzem, hogy ez nem lenne helyes. Hogyan keltsem fel mégis az érdeklődését? 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!