Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány vajon csak szórakozik velem?
Azt írod, h azota ilyen miota a kepet elkuldted.
Sztem az van, h külsőre nem nagyon jossz be neki, viszont jo veled beszélgetni .
Most pedig próbálja a kettőt összehozni, hogy hatha beindul vmi vonzalom irántad.
Irj neki, konkretan kérdezz ra erre, amit irtam, h ez áll e a háttérben, írja le őszintén, nem fogsz megharagudni.
Ha normális, akkor visszair, h mi a problema.
Ha nem, akkor nem fog válaszolni, ebbol tudhatod, h le kell zarnod es tovabb kell lepned.
"még szép hogy szórakozik,nem esik le? agyatlan.naiv.le se sza. téged."
Én ezt értem, de akkor miért nem írja emg, hogy nem vagyok az esete, vagy másmienek jönek be neki, stb?
Mai világba ennyit is luxus elvárni?
Valószínűleg a képen nem tetszettél neki, úgy érezte, nem tudna vonzódni hozzád. Az már más kérdés, hogy ezt mondjuk nem ártott volna akkor őszintén megmondani, megbeszélni, és lezárni a dolgot normális, értelmes felnőtt ember módjára ahelyett, hogy leépítene ezzel a "módszerrel". Szerintem ne foglalkozz vele tovább, ne írj neki.
20/L
Úristen, kérdező! Közös élet pár levél után? Te is az a fajta vagy, aki annyira kétségbe van esve, hogy kapaszkodik mindenkibe azonnal, aki kicsit is kedves vele. Ne kapaszkodj ennyire.
Ja és ne írjál már ennyi hibával, hát lehet hogy egy értelmes srác vagy és egy tanulatlan bugris benyomását kelted. Miért nem lehet pár alapszabályt megtanulni, komolyan nem értem. Vagy legalább egy helyesírás-ellenőrzőt engedj már rá az írományodra, bakker.
A képhez meg: Csak fényképpel ismerkedj, vállald fel a külsőd, ez vagy te. Annak semmi értelme, h kép nélkül megpróbálsz szimpátiát ébreszteni a másik félben és abban reménykedsz, h akkor már hátha nem fog számítani a külsőd, mert6 már megkedvelt. Rossz hírem van, ez a lány már nem akar tőled semmit, mert ha tetszenél neki a képen, most le se tudnád vakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!