Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség aközött, ha egy nő őszinte jeleket küld egy pasinak, mert szeretné, ha próbálkozna nála, vagy csak szórakozik?
Erre mi, férfiak nagyon szeretnénk már régóta választ kapni, úgy gondolom.
Sok nő(pl. szórakozóhelyen) csak ególegyezgetés címén mosolyog, szemez jobbra-balra, semmi komolyat nem akarván.
Viszont az őszinte, komoly "jelküldés" is nagyon hasonló ehhez - mi, férfiak nem igazán tudjuk "levágni", hogy most ez csak hülyítés vagy valóban szeretne velem megismerkedni, szeretné, hogy udvaroljak neki.
Hogy lehet különbséget tenni a kettő között? Mi az, ami egyértelműen a játszadozásra, a hülyítésre utal, és miből látom én azt meg, hogy tényleg érdeklek valakit és közeledésre buzdít?
Elsősorban természetesen hölgyek válaszát várnám, de férfitársaim is segíthetnek, hátha a végére tudunk járni ennek a rejtélynek:)
Mi nők, nagyon régóta szeretnénk tudni, hogy milyen biztos módszer van arra, hogy csak azoknak adjunk jeleket, akiket tényleg érdemes megismerni.
Mert attól, hogy első ránézésre szimpatikus valaki, korántsem biztos, hogy másodikra is az. Ha mondjuk odajön, leszólít és kilóg a kapanyél a szájából, akkor már nem annyira szeretném megismerni.
A jelek küldözgetése csak egy lehetőség, nem kötelezettség! Azt üzeni a nő, hogy léphetsz és majd utána dönt, hogy megfelelsz-e az elképzeléseinek, vagy sem.
Egyetértek az elsővel, a populáris elképzeléssel ellentétben mi sem vagyunk gondolatolvasók, és egy pillantásból nem tudjuk felmérni a másik ember személyét :) Ha megakad valakin a szemem azt jelenti, hogy valamiért felkeltette a figyelmem pl. tetszika kinézete. De ha a kisugárzása, a beszédstílusa stb nem ragad meg, és ha ne látom hogy én tetszem neki, tök mindegy, nem lesz folytatás. Az ismerkedés ismerkedés, játék és nem elkötelezettség.
Én is úgy megyek bele egy ismerkedésbe, hogy a másiknak is joga van bármikor nemet mondania, nem csak nekem.
Szerintem senki sem küld "jelet" egy hótt ismeretlen, öt perce először látott egyénnek.
Az zicher, hogy hamis (értsd: akaratlagos, nem pedig ösztönös) "jel".
Szóval ha csak nem vagy valami Szuper Arc, aki default kirí a tömegből egy királyi állófogadáson is, akkor biza téged csak szívatni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!