Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire éles a különbség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire éles a különbség a férfiaknál, hogy melyik a nők esetei és melyik nem?

Figyelt kérdés
Tehát mennyire különülnek a férfiak el, aszerint hogy a nők esetei, vagy nem. Tehát egyik csoport szinte a legtöbb nőnek bejön és kelendőek a másik meg szinte senkinek nem kell. Mennyire van ez a kontraszt?
2017. febr. 16. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Hogy mi van? Ha jól értem a kérdést, a válaszom az, hogy egyik barátom sem volt "egy típus"... volt köztük duci, szőke, szakállas, kopasz...

A barátnőmnek az izmos pasik "jönnek be", nekem nem. Lehet hogy "a nagy átlag" egy típusra bukik, mint ahogy a nagy átlag férfi is a szép csinos nőre bukik, de ettől eltérő ízlések (lásd van aki a duci nőket szereti) is vannak.

Teljesen mind1 mi az átlag, ha egyszer megtalálod a párod, nem fog érdekelni a többiek mit gondolnak vagy mit gondol az átlag. Engem is hidegen hagy hogy izmos pasi az "ideál"... naés? Ettől még nem érzem magam abnormálisnak :D

2017. febr. 16. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Hát, hogy őszinte legyek, aki jó pasi az világ életében sikeres volt a nőknél. Mindig is volt barátnője, világ életében körülvették a nők, amikor külföldön volt, amikor itthon, akár magyar lánnyal, akár külföldivel. A másik nagy csoport aki már lassan 30 éve szűz, sőt csókszűz, egyszerűen soha nem kellett senkinek. Nagyon szűk az a metszet, aki "közepesen" sikeres a csajoknál, ez a tapasztalat.
2017. febr. 16. 20:11
 3/7 anonim válasza:
36%
2-es jól mondja. Én abba a nagy csopiba tartozom, amibe a szüzek tartoznak. Én 26 éves leszek tavasszal, de még nem dugtam, nem nyaltam semmit fagylalton kívül, nem csókolóztam, az anyámon kívül másnak puszit nem adtam, mást nem öleltem át, stb. De hát ez van. Én megszoktam a szüzességet. 2015-2017. között nagyon depressziós voltam, de már össze szedtem magam.
2017. febr. 16. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy biztos. Ha van rajtad felesleg, a kutyának sem kellesz.
2017. febr. 16. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Sokan tényleg nem gondolnak bele (a csajoknak meg természetesen nem is érdekük), hogy tulajdonképpen milyen éles határvonal van vonzó ill. ignorált férfi között. Amíg a nők hihetetlen sokszínűsége és a férfiak meglehetősen kompromisszum kész felfogása miatt a nőknek tényleg csak akkor nem lesz kapcsolatuk, ha kifejezetten előnytelen külsejűek (ami szvsz nagyon ritka) illetve minimálisan sem akarnak az igényeikből leadni addig a férfiakat kis túlzással 3 kategóriába lehetne sorolni: Az első a nem férfias/nem vonzó pasi, a második kategória az amúgy férfias és vonzó, de stílust nélkülöző (öltözködés, haj stb.) esetleg nehézségekkel küzdő (kevésbé jó fizetés, önbizalomhiány), akikből kis segítséggel/változtatással még minden tekintetben vonzó pasit lehetne "faragni" valamint a klasszikus értelemben vett abszolút vonzó, sikeres pasi (tipikusan mondjuk egy mérnök 300k-s fizetéssel, sportos 180-as testalkattal, helyes arccal és pozitív személyiséggel). A nők egyébként külső alapján egy pillanat alatt képesek döntést hozni a "továbbiakról" a prioritási listájukra támaszkodva. Mindegyiknek van egy fontossági sorrendje, amelynek élén néha különböző sorrendben, de legtöbbször mindig a magasság, testalkat, arc szentháromság áll ebben a sorrendben. A legtöbben az elsőnél hasalnak el (175-nél, de sokszor inkább 180-nál alacsonyabbak). Ezzel pedig már egy nagy százalék simán ki is szóródott anélkül, hogy a csaj akár egy pillanatig is hezitált volna. Ugyanez a testalkattal, de annál már kevésbé szigorúak. Nem véletlen, hogy annyi +180-as de vékony pasit lehet látni a barátnőikkel, míg a 170-es vékony pasik totálisan szinglik. Aztán ott van az arc, ahol már sokszor kijön a szubjektivitás, de itt már nem hasalnak el annyira a pasik, mert ennél a pontnál a csajok sokszor hajlamosak a kompromisszumra, amennyiben az előző kettő rendben van. Nem véletlen, hogy annyi teljesen jellegtelen arcú, de férfias alkatú pasinak van barátnője/felesége. De a lényeg, hogy ennek a háromnak a kiértékelése is legfeljebb pár másodpercet vesz igénybe és ez alapján a csajok a való életben is tényleg úgy szelektálnak, mint a Tinderen a hüvelykujjukkal. :P
2017. febr. 16. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A nők a férfiak legjobb 20%-ával akarnak dugni, a férfiak csak a nők legrosszabb 20%-ával nem akarnak dugni.
2017. febr. 17. 04:12
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Kicsit lesarkítva, de nagyjából tényleg így van.
2017. febr. 17. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!