Mi a különbség az lcd és a plazma TV k között? Konkrétan kinéztem két tv-t és a plazma jobb árban van és a tudása is megvan ami nekem kell. Végülis nekem csak a magassága a szép éles kép és hogy 2D-3D konverzió legyen benne a lényeg.
Figyelt kérdés
(Játszani se lehetne rossz rajta 3d-ben...)#LCDvagyPLAZMA
2013. júl. 9. 00:00
2/15 A kérdező kommentje:
Philips 55PFL5537K és LG 50PM680S
2013. júl. 9. 00:03
3/15 A kérdező kommentje:
Hasonló kategóriájú tv-k is érdekelnek de alacsonyabb ne legyen.
2013. júl. 9. 00:04
4/15 anonim válasza:
Azt mondanám hogy plazmát ne mert leállnak a gyártásával,és mindenképpen a Samsung márkát javasolnám,mert ők gyártják a legjobb lapos TV-t,és 3D TV-t.
Javaslom nézz körül itt is mielőtt döntenél az "F" széria az idei eresztés belőlük az "ES" a 2012 széria.
5/15 anonim válasza:
A plasmának sokkal szebb a képe, ha neked a képminőség számít sokkal jobb vétel, az egyetlen hátránya a magas áram fogyasztás, ami a villanyszámládon is meg fog látszani.
6/15 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon néztem én is.
Egyébként az miért baj hogy leálltak a gyártásávak?
2013. júl. 9. 11:40
7/15 anonim válasza:
Egyátalán nem baj. Azért álltak le egyes gyártók, mert pl. az EU-ban már tervbe vették, hogy kitiltják a forgalmazásból, az energia fogyasztásuk miatt, ahogy a hagyományos izzókat is kitiltották. Ezzel nyilván már te is szembesültél. A vásárlók is egyre energiatudatossabbak, ezért csökkent a plasmát vásárlók száma, és így már nem éri meg fejleszteni a technológiát. És ha nem fejlődik még kevesebben vennék, így még kevésbé érné meg gyártani.
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom neked Plazma tv-d van.
Tudnál mondani egy körübelüli összeget havi szinten mennyit dobott a villany számládon?
Nem lehet olyan vészes...
2013. júl. 9. 12:45
9/15 anonim válasza:
Egy plazma TV az általad írt méretben 50"-55" az lazán 200-240Watt körül fogyaszt kb 4 X annyit,mint egy ugyan akkora LCD/LED TV.
10/15 anonim válasza:
Bocs elnéztem csak 2-3x szoros a fogyasztás.a LED-hez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!