Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a helyzettel?
A baratnom ejszakai dolgozik, heti 4-5napot. Egy het abbol all, hogy elmegy ejjel dolgozni, nappal alszik. Szabadnapjan talalkozunk, de igazabol nem csinalunk semmit, ejjel kell fennt lennem, jelenleg meg tudom oldani, de most keszulok munkat valtani. Elmondtam mar neki tobbszor, hogy kicsit elhanyagolva erzem magam, es mikor ezt szova teszem, azt mondja, hogy szeretne dolgozni. Munkaba menes elott nem is keres, es mostanaban csak akkor beszelunk az interneten, esetleg bemegyek hozza ejjel, ha en keresem. Van egy ferfi munkatarsa, akivel sokat chatelgetnek, megy a "flort", be is szokott hozza menni ejszaka. Ez akkor is elofordul, ha egyutt vagyunk. Szerinte tulreagalom. Tervezem, hogy kimegyek par honapon belul kulfoldre kicsit penzt, gyujteni, de erre azt mondja, hogy akkor vege a kapcsolatnak. Viszont nekem ez nem jo igy, es problema az is, hogy a szex akkor van mikor O akarja, de en akkor mar faradt vagyok hozza, nem tudom elvezni.
Szakitanom kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!