Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak főleg hozzatok szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak főleg hozzatok szól a kérdés. Miért vagytok olyan sokan akik hűtlenek vagytok a feleségetekhez aközben pedig elvileg szeretitek őket?

Figyelt kérdés

Rengeteget gondolkodom mostanában a témán..szerelmes vagyok egy nős férfibe, aki elvileg szereti a feleségét de szerelmes sosem volt inkább azért vette el mert nagyon fiatal koruk óta voltak együtt és így látta normálisnak..de ott az apám és folyamatosan mindenhonnan csak azt hallom és látom, hogy a férfi félrelép...és megteszi megint és megint....és van, hogy még szerelembe is esik....miért csináljátok ezt? Csak a szex miatt vagy unalomból vagy miért??? Egyszerűen hetek óta csak azon jár az eszem, hogy majd vajon engem is meg fof csalni a férjem ha egyszer lesz még ha az elején azt is hiszem, hogy ő más lesz??? :(

22\L

2017. dec. 27. 18:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

Az elmúlt években rengeteg olyan férfi ismerősömről tudtam meg, hogy félrekúrt, akire addig úgy néztem, hogy "lám csak, tényleg vannak még rendes, hűséges férfiak". Volt akiről a szeretője szólta el magát. Miközben mindenki azt hiszi (a felesége is!) hogy hűséges, jó férj, jó apa.

Legfeljebb olyan van, aki nem bukik le. Meg olyan aki csak egyszer megbotlott meg olyan, aki hosszú ideje tart szeretőt. De hűséges csak az lesz, aki olyan ronda, hogy nincs lehetősége félrekúrni.

2017. dec. 28. 08:47
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

#21: meglepődnél, hogy a környezetemben (barátok, haverok, kollégák) hány hűséges férfi van. Aki nem azért nem boltik, mert nincs rá lehetősége.

A férfiak kb 60-70%-a simán ilyen. Az már más kérdés, hogy "ők nem kerülnek be a hírekbe", míg 1-1 csalfa férfiről azonnal szétmegy az infó. (tudod, az nem hír, hogy a kutya harapta meg a postást, csak az, ha a postás a kutyát).

Másrészt ugye ugyanezt a vizsgálatot elvégezted a nők körében is? Tudod, hogy hány tisztes családanya hetyeg mellette a kollégákkal? Tudod, hogy egy rakat házas, sokszor gyerekes nőről a cégnél mindenki tudja, hogy ki dugja? Hogy már megvolt neki a partnere mikor megismerte a férjét, de ez nem tántorítja el őket attól, hogy az összes céges rendezvényen összegabalyodjanak (és nálunk vannak több naposok is évente).

Hogy hány nő élvezi azt a problémamentes részt, hogy multinál rotációban érkeznek a mindenféle egzotikus srácok szigorúan fél évre, így nincs bonyodalom, mire lenne a srác megy a következő állomáshelyére? Win-win szitu a srác sem unatkozik, a nőt is kezelgeti valaki, meg aztán rengetegen buknak az arab, afrikai, dél-amerikai országokból jövő fiatal srácokra, itt meg van lehetőség belekóstolni (van olyan kolléganő, akinek a telefonszámát már egymás között adják a srácok, mire ide jönnek tudják, hogy ő tartja a nem hivatalos wellcome partit minden új srácnak, mert él hal a sötét szemű, olajos bőrű férfiakért, a férje meg nem ilyen).

Arról meg, hogy egy férfi csak akkor nem csalja a párját, ha nem kell egyet tudok mondani neked: mikor hosszú párkapcsolatban voltam (sok évesben), akkor olyan nők próbálkoztak be nálam, akik manapság szóba sem állnának, mert nem vagyok az a típus, aki belép a szobába, és rögtön lecsúszik pár bugyi.

Mégis, a párommal az oldalamon hirtelen népszerű, és vonzó férfi lettem.

Sosem csábultam el (pedig lett volna rá okom), de tegyük hozzá, úgy tűnik a nőket is jobban vonzza az a férfi, akinek van valakije, legalábbis mióta nincs, azóta a hasonló kategóriás nők rám sem hederítenek.

2017. dec. 28. 11:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szerintem a két nem hűtlensége között a fő különbség, hogy a nők jobban titkolják. Ők maximum a nagyon bensőséges barátnőt avatják be, a férfiak viszont szeretnek kérkedni a hódításokkal.

Ennek talán az az oka, hogy férfi társaságban kevésbé ítélik el az ilyesmit, mint a nőiben, vagy kevesebb a kavarás körülötte.

Sokszor találkoztam azzal, hogy a nők nem is tudták valakiről, hogy csalja a párját, mert ő játszotta a tökéletes feleséget, közben a férfiak mindegyike tudta, hogy mi az igazság, mert a srác akivel eljárt bátran mesélte a dolgokat.

Mikor egy helyen dolgoztam az egyik ex-párommal akkor tűnt fel, hogy ami a férfiak között simán tény volt, hogy XY félrejár, mert a "lovagja" elmesélte, arról a nők egy szót sem tudtak.

(ui: mielőtt a férfiakat ennyire pletykásnak találnánk, azt is jegyezzük meg, hogy a barátnőjéről/feleségéről viszont kevés férfi beszél, a hódításokról szoktak csak, a nők viszont ezen a téren pont fordítva vannak, egymás férjéről tudnak mindent)

2017. dec. 28. 11:17
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

21, te nagyon idióta vagy. :D Nem 1x lett volna lehetőségem félredugni és sosem tettem. És nem, nem vagyok ronda. Sőt!

Viszont szeretem és becsülöm annyira a párom (ráadásul nekem ő a tökéletes nő), hogy nem hoz izgalomba ha valaki rám nyomul. Mivel tisztában vagyok a képességeimmel, nincs szükségem arra, hogy az egómat növeljem. Nem mellesleg nem dobom félre a kapcsolatomat, hogy beleürítsek valakibe akit ráadásul nem is szeretek és nem is hoz lázba.

Nem az a nagy cucc ha minden szembejövő nőt meg tudsz dugni, hanem ha találsz egy olyat aki miatt nem kell senki más. ;) majd egyszer rájössz ha szerencséd lesz. Egyébként nagyon sok ilyen felfogású barátom/haverom van, úgyhogy nem minden férfi ilyen selejt.

2017. dec. 28. 12:56
 25/29 anonim ***** válasza:

9-esnek üzenem 11-es válasza alapján én ebbe a katagóriába tartozom: "- ellaposodó kapcsolatok, megszűnik az intimitás. Szereti a feleségét mint embert, de nincs már szexualitás a kapcsolatban (gyakran 1-2 gyerek után jön az állapot), így ezt megkeresi máshol.

Ők azok, akik általában diszkréten intézik, nem beszélnek róla fűnek fának, nem büszkék rá, de csinálják."

Igen elég lenne a párom is de hiába a 100x megbeszélés, neki elég a 2 havi 1 szex. Én napi szinten szeretném csókolni, ölelni azért ő a párom és az "igazi"

De most mit vár így a másik fél? Hogy legyek így örök hűséges?

40F Iszonyatos csókhiányom van most is, mert heti 1x ha csókolózunk pedig szeretem őt....

2017. dec. 29. 14:09
 26/29 A kérdező kommentje:

utolsó, de akkor miért nem beszélitek ezt meg? Ha ő is szeret ahogy te őt...akkor nem kellene közösen megegyezni valamiben????

nem értem...ha van egy ember akit szerettek akkor miért okoz olyan nagy nehézséget ezekről beszélni....??

2017. dec. 30. 16:43
 27/29 anonim ***** válasza:

Kérdező: nekem volt egy párom, aki ilyen havonta 1-2x nő volt.

Nagyon nem lehetett vele beszélni. Pontosabban mindenről tudtunk beszélni, erről is, elmondtam, meghallgatott, megértett, majd maradtunk a havi 1x alkalomnál. Mondtam neki, hogy nem akarom naponta, de azért hetente 2x legalább csináljon valamit, ha már ő nem is vágyik rá.

Nem mindig, mindent lehet megbeszélni, sajnos a legjobb kapcsolatban sem.

Én sosem csaltam ezért meg, de a végén szétmentünk, igaz nem ez volt a fő ok.

2017. dec. 30. 20:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező 27es leírta tökéletesen.
2017. dec. 31. 00:31
 29/29 anonim ***** válasza:
49%

Nők főleg hozzatok szól a kérdés. Miért vagytok olyan sokan akik hűtlenek vagytok a férjeitekhez aközben pedig elvileg szeretitek őket?

A kielégített férfi lusta félrelépni. Nem fog más nők után futni, inkább leül a tv elé egy üveg sörrel. Amelyik férj félrelép, azt már nagyon régóta elhanyagolja az asszony. Hiába fogják a nők a férfiakra, ez csak a feleségek hibája. Csak ők hangosabban kiabálnak, mint akinek ég a háza.

2018. jan. 2. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!