Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen értékben vettetek ajándékot az oldalbordátoknak és micsodát?
Extra minőségű üveg vágódeszka...7000 Ft.
Nem célzás...😀
Én vagyok a feleség, de válaszolok,mert már megkaptam. Varrógépet kaptam, nem célzás :D Hobbim a varrás, nagyon szerettem volna egy jobb gépet (régi, használtan vett gépem volt eddig). Akcióban meg tudtuk venni a 36 ezres gépet 20ért a black fridayen, ez lett a karácsonyi ajándékom. A férjem majdnem ugyanennyiért kapott ilyen mindentudó szakállvágó készletet. Ez se célzás, ő ezt szerette volna :D
Nem mindig szokotz nálunk meglepi lenno, csak ha van épp olyan ötlet. Általában megbeszéljük, ki mit szeretne.
29N
A férjem csak a héten ötször sopánkodott, hogy tönkrement a kedvenc öve. Találtam egy különleges bőrövet, ő azt kapja.
Én is már célozgattam rá, hogy van egy arckrém... Nekem meg lassan elfogy... Szokta venni a lapot, de saját ötletei is vannak.
Mivel a karácsony nem az ajándékról szól (és amúgyis megvan mindenünk), ezért 3-4000 körül van a limit, amit egy-egy ajándékra költünk.
Nagyobb értékű dolgokat (pl. ékszerek) mindig együtt vesszük, akkor is, ha ajándék. De az úgy már nem meglepetés. Ilyen 10 ezer fölötti dolgokat inkább szülinapra adunk, veszünk: mindenkinek máskor van.
Én vagyok az oldalborda.
Egy pulcsit kap és egy bonbont.
52 frank volt durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!