Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti milyen ajándékot vinnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen ajándékot vinnétek kerti-partis lagzira?

Figyelt kérdés
Munkatársról van szó.
2014. máj. 23. 12:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Jó kérdés, én eddig mindig az esküvő miatt vittem ajándékot...
2014. máj. 23. 12:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy milyen típusú az esküvő. Esküvői ajándékot vinnék. Legegyszerűbb ha pénzt adsz borítékban vagy valami ötletes csomagolásban.
2014. máj. 23. 12:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Egy úszómedencét.
2014. máj. 23. 12:13
 4/15 anonim ***** válasza:

Az miért számít, hogy milyen jellegű az esküvő??.?

En megkérdezném a hazasulando kat, hogy mit szeretnének.

2014. máj. 23. 12:16
 5/15 A kérdező kommentje:
És ugyanúgy adnál minimum 20ezret, mint egy milliós lagzira?? Én addig azt a szokást hallottam,h minimum annyit kell vinni amennyibe a kaja/pia kerül...mivel itt sütögetés-bográcsolás lesz. Más munkatársat kérdeztünk, ő pezsgőt akar vinni...
2014. máj. 23. 12:16
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a legegyszerűbb, ha menyasszonytánckor teszel be egy borítékot, ami a lagzi rád (rátok, ha pároddal mész) eső költségét fedezi. Mostanában ahol én voltam, ott kb. 15 ezer Ft/fő volt az egy főre eső ruhák nélküli költség.
2014. máj. 23. 12:20
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Ign, ugyanúgy adnék.

Mellesleg nálunk is kerti parti volt lagzi helyett es senki nem hozott pezsgőt ajándékba. Az azert eleg röhejes ajandek egy eskuvore.

2014. máj. 23. 12:23
 8/15 A kérdező kommentje:

Itt úgy lesz egyik héten esküvő, utána vacsora a szűk családi körben, és rá 1 hétre lesz kerti-parti, ott már esküvői torta sem lesz, csak a családi vacsin.

Tavaly barátok esküvőjén+lagziján voltunk, ott 30-at adtunk, plusz 10-est eltáncoltunk, de ott nem is volt hiány semmiben.

Ha vki csak az esküvőre hivatalos akkor is szokott ajándékot vinni??

2014. máj. 23. 12:30
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen hozzáállású embertől nem kéne semmi. Szerinted a kerti sütéshez ingyen van a hús, az italok meg minden egyéb? Ugyanolyan mint egy éttermes lagzi. Azért egy 10est szerintem rá tudsz áldozni, ha már gondoltak rád is
2014. máj. 23. 12:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Csak esküvői meghívásra nem szokás ajándékot adni, ott azzal fejezed ki az ifjú pár iránti megbecsülésedet, hogy megjelensz. Egy ilyen kerti partira ha mindent közösen dobtok össze, akkor nem is kell semmit sem adni, ha nem akkor közösen megtölthettek mondjuk egy malacperselyt pénzzel.

2014. máj. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!