Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megteheti, miert nem ad ajandekot?
6 eve vagyunk egyutt es iden leszunk ket eve hazasok
Tobb mint 2 ev utan koltoztunk ossze.
A kapcsolatunk elejen nevnapomra, szulinapomra kaptam egy-egy szal viragot es nem is vagytam tobbre. De mar a felesege vagyok es jol keressunk megsem kapok a boldog szuletesnapot-on kivul semmit.
O azt mondja megtudok venni magamnak mindent de ha esetleg kell potol hozza. En az utolso ketevben nem, de elotte mindig ajandekozztam neki valamit amire tudtam hogy vagyik.
A tema aktualis, mert a hetvegen volt a szulinapom es reggel o csinalta meg a kavet, felkoszontott es szerinte ez eleg (ha szeretnek bulit nincs kifogasa ellene).
Úgy tűnik, hogy a férjed nem ajándékozós típus. Mondd meg neki, hogy legközelebb szeretnél valami kis meglepetést kapni a szülinapodra.
Nálunk meg az a szokás, hogy megmondjuk a másiknak, hogy mit szeretnénk ajándékba kapni szülinapra, névnapra, karácsonyra.
"es reggel o csinalta meg a kavet, felkoszontott es szerinte ez eleg"
szerintem is
A kérdező nem hatalmas ajándékokat szeretne, hanem egy apró gesztust, például egy szál virágot!
Az én párom sem szeret ajándékot vásárolni, meg nem is túl kreatív, szóval mi mindig megbeszéljük, hogy mire lenne szükségem és azt veszi meg. Ettől függetlenül születésnapomra és az évfordulónkra kapok egy szál rózsát, vagy egy doboz bonbont tőle (egyébként nem szokott venni!). Ezek nem nagy dolgok, mégis jólesik az embernek a figyelmesség.
Szerintem beszéld meg a férjeddel, hogy neked jólesne, ha ilyenkor meglepne egy szál virággal, mert szereted. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!