Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most leszek együtt feleségemme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most leszek együtt feleségemmel 20 éve. Milyen ajándékot nézzek neki?

Figyelt kérdés
Ötletem sincs minek örülhet egy nő. Eddig általában virágot vettem neki vagy a lányommal elmentünk neki nézni valamit. Viszont most egyikőnknek sincs ötlete. :D Szerintetek?
2013. jún. 8. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Gratulálok nektek!

Esetleg vegyél neki valami ékszert - nem fontos, hogy igazán drága legyen, csak olyan, ami tetszik neki. És nem kell meglepetésnek lennie, legalább annyira örül, ha ö választhatja ki, hogy neki mi tetszik a legjobban.

2013. jún. 8. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

"Ötletem sincs minek örülhet egy nő."

Egy nő? A feleséged basszus, tudnod kéne mit szeret.

2013. jún. 8. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Hívd meg egy gyertyafényes vacsorára.
2013. jún. 8. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Egy nagyon elegáns szép női karórát! Ugyanis kerek évforduló, mindenképpen megérdemel valami komoly ajándékot.

A gyertyafényes vacsorán is átadhatod :)

Sok boldogságot a következő 20 évhez :)

2013. jún. 8. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
20 szál vörös rózsát javasolnék :)
2013. jún. 8. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Vidd el hétvégére kikapcsolódni, lazítani valahová.
2013. jún. 8. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Először is gratulálok!

Ékszer,parfüm,kiegészítők (kendő...),welness hétvége...vagy csak simán kettesben/a családdal lenni valami szép és csendes helyen szerintem jó ötlet.

Ha nem szeretnél nagy agyagiakba csapni emiatt esetleg elhagyni az otthont hétvégére akkor egy romantikus vacsora szerintem tökéletes:)Biztosan nagyon is értékelné.

Ház takarítás és egy finom vacsora...na ennek szerintem minden nő örül:) Esetleg mellé rózsa:) Mondjuk az a 20 szál rózsa-ötlet valakitől nekem nagyon tetszett:)

2013. jún. 8. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Ez szép, gratulálok! Továbbra is sok boldogságot!!! Én csak a szüleim példáját tudom elmondani, bár náluk nem a 20. évfordulóra, hanem a 30.-ra volt az, hogy anyukám szeretett volna egy gyűrűt és megkapta. Attól függ, milyen az anyagi helyzetetek, nem feltétlenül csak az ékszernek örülhet egy nő, én például annak örülnék, ha meglepiből elvinne a férjem a 20. évfordulónkon valami szép helyre, nem muszáj külföld, itt belföldön is vannak szép helyek. Én a Mátrába mennék, de ki mit szeret. Vagy van valami hobbija? Mert azzal kapcsolatban is meglephetnéd valamivel. Sok ötletem lenne, de mivel te ismered Őt, ezért neked kell tudni, mire vágyik régóta. Sok sikert az ajándékválasztáshoz!
2013. jún. 8. 20:17
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

20 éve élsz házasságban egy NŐVEL, és nincs ötleted? :D :D

Ebben az esetben szerintem a feleséged már annyira lemondott a romantikáról, hogy kb. bárminek örülni fog, ne aggódj :D

Amúgy gratulálok, és további sok boldogságot!

2013. jún. 8. 20:36
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A rózsa tényleg nagyon jó :)

Igazából nem 20 éve vagyunk házasok,mert családi okok miatt nem tudtunk összeházaodni,csak jóval később ,de 20 éve volt a pillanat mikor elkezdtünk járni.

2013. jún. 8. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!