Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszek együtt feleségemmel 20 éve. Milyen ajándékot nézzek neki?
Gratulálok nektek!
Esetleg vegyél neki valami ékszert - nem fontos, hogy igazán drága legyen, csak olyan, ami tetszik neki. És nem kell meglepetésnek lennie, legalább annyira örül, ha ö választhatja ki, hogy neki mi tetszik a legjobban.
"Ötletem sincs minek örülhet egy nő."
Egy nő? A feleséged basszus, tudnod kéne mit szeret.
Egy nagyon elegáns szép női karórát! Ugyanis kerek évforduló, mindenképpen megérdemel valami komoly ajándékot.
A gyertyafényes vacsorán is átadhatod :)
Sok boldogságot a következő 20 évhez :)
Először is gratulálok!
Ékszer,parfüm,kiegészítők (kendő...),welness hétvége...vagy csak simán kettesben/a családdal lenni valami szép és csendes helyen szerintem jó ötlet.
Ha nem szeretnél nagy agyagiakba csapni emiatt esetleg elhagyni az otthont hétvégére akkor egy romantikus vacsora szerintem tökéletes:)Biztosan nagyon is értékelné.
Ház takarítás és egy finom vacsora...na ennek szerintem minden nő örül:) Esetleg mellé rózsa:) Mondjuk az a 20 szál rózsa-ötlet valakitől nekem nagyon tetszett:)
20 éve élsz házasságban egy NŐVEL, és nincs ötleted? :D :D
Ebben az esetben szerintem a feleséged már annyira lemondott a romantikáról, hogy kb. bárminek örülni fog, ne aggódj :D
Amúgy gratulálok, és további sok boldogságot!
Köszönöm a válaszokat. A rózsa tényleg nagyon jó :)
Igazából nem 20 éve vagyunk házasok,mert családi okok miatt nem tudtunk összeházaodni,csak jóval később ,de 20 éve volt a pillanat mikor elkezdtünk járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!