Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Apukámnak szeretnék venni...

Apukámnak szeretnék venni valami ajándékot a születés napjára! De nem tudom mi legyen az! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Na szóval apánál bajban vagyok,mert az anyáknál lehet virág meg ilyenek!De mivel én apával sokkal jobb kapcsolatban vagyok mégsem tudom mit adhatnék neki!Mert nem fogyaszt alkoholt,nem cigizik,nem kávézik és most nincs neki párja se ezért még valami páros dolgot se tudok venni neki!Légyszives segítsetek!13/L

2014. aug. 12. 10:17
 1/6 anonim válasza:

[link]

Születésnapi újság. Írdd meg az apukád születésnapját, és az akkor megjelent újságot megkapod, benne egy kis hírrel: Ezen a napon született X.Y.. Igazán egyedi és jópofa.

2014. aug. 12. 10:38
 2/6 anonim válasza:

[link]

Születésnapi újság. Írd meg az apukád születésnapját, és az akkor megjelent újságot megkapod, benne egy kis hírrel: Ezen a napon született X.Y.. Igazán egyedi és jópofa.

2014. aug. 12. 10:38
 3/6 anonim válasza:

Esetleg valami könyvet, ha tudod, hogy milyen témájúakat szeret. Mennyi idős? A korából talán könnyebb lenne kiindulni.

Lakásába valami használati tárgy?

Új pénztárca, irattárca?Öv? Kulcstartó? Ha szereti az édességet, vehetnél neki valami különleges csokit vagy macaront. Mozijegy?

2014. aug. 12. 13:16
 4/6 A kérdező kommentje:
38éves lesz!!!!És nem szokott könyveket olvasni!!
2014. aug. 13. 12:26
 5/6 anonim válasza:

Mennyit szánnál rá? Valami apróságot?

38 éves férfinak (ha nem is olvas könyvet, mondjuk ez után nem kéne felkiáltó jelet tenned) jó ötlet a kulcstartó, vagy mobiltok, pénztárca vagy irattartó, vagy egy olyan kulcstartó, amibe a fényképedet bele lehet tenni

2014. aug. 14. 12:38
 6/6 Kriszti :) válasza:
Hát ha nagyon jóban vagytok akkor adhatnál neki valami olyat amin ketten vagytok vagy kettőtökhöz fűződik. Szerintem.
2014. aug. 14. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!