Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha valaki elmegy a lagziba negyedmagával de se ajándékot se pénzt nem adnak? Úgy hogy amugy gazdagok

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha az enyémbe jön s meghívtam, semmit. Annyit kell visszavinnem. Ha nem az enyémbe akkor meg pont leszarom. :)
2013. júl. 6. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólnék semmit. De magamban meg lenne a véleményem.

Nem éppen pozitív! Szegények is visznek ajándékot, itt nem a pénzen múlt, hanem gondolom a potyázásról.

Mert azt nem feltételezem, hogy valaki ne tudná, üres kézzel nem illik menni.

2013. júl. 6. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

en semmit,mert nekem az eskuvo nem arrol szol, h meghivok minel tobb embert, h minel tobb ajandekot meg penzt bezsebelhessek. Azert hivom meg, mert szeretem oket es szeretnem ha reszei lennenek a boldogsagomnak. Es ha hoznak vmit, azt udvariasan megkoszonom, de nem kovetelozok. Undorito mar ez a vilag. Az a szivesen latott vendeg, aki melyen a zsebebe nyul. Ha az en rokonom lennel,el se mennek az eskuvodre. Ne erts felre, szoktunk mi is ajandekot vinni, de ha ilyen hozzaallasu hiv meg,mint te,akkor

letojjuk. :) és nem vagyunk szegenyek. :)

2013. júl. 6. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Nézd az előnyét, annyit kell viszonoznod is majd.
2013. júl. 6. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég nagy figyelmetlenség. Nekem égne a pofám a helyükben.
2013. júl. 6. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Semmit..

Vőfély figylmeztetett is, hogy akiről azt hisszük a legtöbbet hozza, az fogja a legkevesebbet, akiről pedig azt, hogy semmit, az fog a legjobban kitenni magáért...

Amúgy meg nem az ajándék miatt hívok meg senkit, hanem azért, hogy velem ünnepeljenek, akkora lagzit csinálunk amit ki tudunk fizetni...

2013. júl. 6. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

magamban meglenne a véleményem,de nem szólnék semmit..Nálunk szitu,elég tehetős család,ugyanannyit kaptunk tőlük nászajándékba,mint fél évvel előtte az ő gyereküknek a ballagására adtunk...Nagyon rosszul esett,igazából a férjem miatt,mert az ő családjából mindenkitől jóval többet kaptunk,és én szégyelltem magam...

Amúgy aki azt mondja,h nem "illik" ezen kiakadni,nekünk is megvolt a lagzira a pénzünk,nem vártuk,h most húúú,mennyit fogunk visszakapni,csak egyszerűen az az érzés nekem volt baromi rossz,h az én sokszor hangoztatottan jó módban élő rokonaim mennyit gondoltak,és az ő sokkal szerényebb körülmények között élő rokonaitól mennyit kaptunk...

2013. júl. 6. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem meg az a gáz, hogy a pár ajándékot és pénzt vár a barátoktól, rokonoktól. Annyira elavult szokás. Miért kell egy nem közeli rokonnak, barátnak, akárkinek pénzelnie azt, hogy xy úgy döntött, hogy férjhez megy/nősül? És akkor még turkáljunk is a zsebükben, hogy de ház gazdagok...

Ezért utálom az esküvőket, ezért is volt nekünk két tanús.

2013. júl. 6. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
39%

Semmit nem szólnék. Valószínű, hogy nem is gazdagok, csak minden kis pénzüket arra költik hogy meglegyen a látszat. Ha meg mégsem így van, akkor pedig arról van szó, hogy sz**rágók és így tudnak fenntartani olyan "gazdag" életet.

Ha valóban gazdagok lennének és minden oké lenne, akkor úgyis vittek volna valamit, hogy úgy is megmutassák a státuszukat.

2013. júl. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!