Milyen ajándékot szoktatok adni az anyósotoknak? (Már
aki szokott! )
Figyelt kérdés
60 körüli nő minek örülne?
2013. jún. 28. 08:10
1/7 anonim válasza:
Csak születésnapon szoktunk venni neki valamit, de azt is közösen párommal. Most pataki tálat kapott.
2013. jún. 28. 08:17
2/7 anonim válasza:
Edesseg, virag, kendo, kis bizsu, ha szivesen hord, konyv. Attol fugg mi erdekli.
2013. jún. 28. 08:21
3/7 anonim válasza:
Én mindig megkérdezem, hogy minek örülne. Anyósom mindig jár valahova, tanulni. Szóval a könyvekkel sosem lövünk mellé :) Ő leadja a rendelést, hogy mi kéne, mi megvesszük :) De vettünk már bach virág terápia készletet is (mert akkor azt tanulta), vagy készítettem ékszert, de vettünk már feldobox ajándékutalványt (3fogásos vacsora 2személyre) :)
2013. jún. 28. 08:25
4/7 anonim válasza:
Csak párommal közösen,szülinap,névnap,karácsony.
Virágot,csokit,könyvet általában.De kapott már konyhába való kütyüt ami épp elromlott.
2013. jún. 28. 08:53
5/7 anonim válasza:
Mindig mást...:)
Utoljára
Kapott termoszt,és még sok mást de ez maradt meg, nagyon örült.
Mindig több apróságt kap, mert imád kicsomagolni...:)
Mindig közösen veszünk ajándékot a párommal, hiszen egy család vagyunk...mi a hobbija, mi hiányzik neki, mi amúgy mindig a párját kérdezzük meg, hogy van-e ami mondottan hiányzik neki akkor, vagy vágyik rá...ő 58 éves lesz
2013. jún. 28. 09:03
6/7 anonim válasza:
Kismillióféle 60 körül nő van. Tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy ahány ember, annyiféle dolognak örülne. Te ismered elvileg az anyósodat, hogy miket szeret. Lehet virágot, csokit, könyvet, háztartási dolgot adni, ki mit szeret. Én anyósom fiatalos, neki most volt a 60. szülinapja és elmentünk az egész család bobozni, tehát élményt ajándékoztunk neki. :)
2013. jún. 28. 09:10
7/7 anonim válasza:
Húha . . . hát tőlem/tőlünk kapott már:
- virágot
- digitális mérleget
- konyhai kézi robotot
- képet az unokáról poszter méretben nyomtatva és bekeretezve
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!