Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ajándékot vesz karácsonyra a banki ügyintézőjének. Ez normális? Ti vesztek nekik?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 13:32
2/34 anonim válasza:
Nem igazán normális. A Karácsony családi ünnep.
3/34 anonim válasza:
Nem ismerjük a hátteret. Ha segített, és spórolt neki, vagy nagy kiadástól mentette meg, akkor valami apróságot lehet neki vinni, de valóban nem szokás, én most hallok ilyet először.
4/34 anonim válasza:
Én is vettem csokit a bankosnak, aki a céges ügyeimet intézi. Normális.
5/34 anonim válasza:
Szerintem nincs benne furcsa, én még a postásnak is szoktam ilyenkor kisebb csomagot összeállítani. Az egész éves munkát valahogy ilyenkor szokták megköszönni, én is szoktam kapni ajándékokat más cégektől, pedig csak alkalmazott vagyok egy cégnél.
6/34 anonim válasza:
Nem normális.
Ha egy karácsonyi üdvözlőkártyát ad neki, az figyelmesség. Ez viszont legalábbis érdekes. Pláne, ha az ügyintéző netán egy fiatal, csinos, egyedülálló nő.
7/34 A kérdező kommentje:
Nincs cégünk, csak normál lakossági számláink, megtakarítások, hitel. Egyik sem eget rengető összeg, nem VIP ügyfél.
2014. dec. 9. 13:39
8/34 anonim válasza:
Az én párom banki ügyintéző :)
Rengeteg ajit szokott hazahozni karácsony előtt :)
Sok olyat is ami nekünk nem kell (egyikünk sem iszik pl alkoholt)de marha drágák azokat tovább szoktuk ajándékozni, és mivel viszonylag különleges egyedi ajikat kap, más szokott örülni is neki :)
Ne aggódj, ez okés. Tavaly az egyik cukrász ügyfelük sütit vitt neki, elosztotta a többiek közt.
9/34 anonim válasza:
Bankban dolgozom.
Hát, nem a férjed az egyetlen. Elég megszokott dolog.
(Már ha ajándék címén vmi apróságot vesz a férjed.)
10/34 anonim válasza:
Válj el! Biztos megcsal vele. Ezt akartad hallani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!