Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ajándékot vesz karácsonyra a banki ügyintézőjének. Ez normális? Ti vesztek nekik?
Főképp azért ne aggódj, mert te is tudod....
Én is szoktam ajándékot adni olyan embereknek, amin mások csodálkoznának, hogy miért is ... annyi sok oka lehet - legutolsó volna tán, hogy akarok tőle valamit.
Csodálkozom a válaszokon; én is furcsállom, hogy ajándékot visz neki. A karácsony azokról szól, akik igazán közel állnak hozzánk. Egy banki ügyintéző pl. nem ez a kategória, mert az ügyfél segítése neki KÖTELESSÉGE, amiért a banktól FIZETÉST kap cserébe. Úgyhogy normál esetben szerintem ez nincs rendjén.
Valaki hozta példának a boltost. A boltos sem a két szép szememért szolgál ki engem, hanem azért, mert a végén zsebre rakja a haszonkulcsot (vagy ha személyzet, akkor ezért kapja a fozetését vagy jutalékát). Nincs is ezzel semmi baj, de nem érzem úgy, hogy külön hálásnak kéne lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!