Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ajándékot vesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ajándékot vesz karácsonyra a banki ügyintézőjének. Ez normális? Ti vesztek nekik?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 13:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Én is voltam banki ügyintéző és karácsonykor én is elég sok ajándékot kaptam férfiaktól nőktől egyaránt. Ez amolyan megköszönése az egész éves munkának, főleg hogy sokszor bizony sokat segít az ügyfélnek ha rugalmasabbak vagyunk mint ami elvárható lenne egy egy ügyben, ezért szoktak karácsonykor valóban ajándékot hozni. Semmi mögöttes szándék nem volt egyikben sem. Volt akikre nem is emlékeztem hogy mit intéztem neki.
2014. dec. 9. 13:43
 12/34 anonim ***** válasza:
91%

Én dolgoztam szolgáltató szférában, és sokszor olyanoktól is kaptunk kis ajándékot, akit 2x láttunk, de éppen karácsony előtt jött.

Édesség, kis apróság rendben van. Ha drága parfümöt vesz, akkor aggódhatsz.

2014. dec. 9. 13:46
 13/34 anonim ***** válasza:
6%
Ha nagy ajándékról van szó, és az pl. ékszer avgy virág vagy dízs vagy valami haszontalan, akkor van okod aggódni. Ha sál vagy botmixer avgy mittudomén, akkor nincs.
2014. dec. 9. 13:46
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
Mi pl akkor is vittünk a banki ügyintézőnknek ajándékot, amikor segített hogy hitelt kapjunk egy házra. A banknak mi csak 1 voltuk a sok ezerből ő meg konkrétan utána ment a dolgainknak és nagyon készséges volt a kérdéseinkkor is (nem minden bankban lehet ezt tapasztalni, általában nagyon bürokratikusak). Amikor mindent elintézett nekünk mi is vittünk neki ajándékot, hozzáteszem azóta is nagyon készséges velünk (apróságokra kell gondolni amik nem lennének evidensek de egy ügyfél napját megkeseríthetné ha nem lenne lelkes az ügyintézője és nem követné figyelemmel az ügyeit)
2014. dec. 9. 13:47
 15/34 anonim ***** válasza:
86%
Könyvelő vagyok, mi minden karácsonykor kapunk. Csoki, testápoló, parfüm. Persze van olyan is, aki azt sem tudja, ki könyveli a cégét, csak küldi az ajándékot.
2014. dec. 9. 13:53
 16/34 A kérdező kommentje:
Cégeknél ez rendben van. De egy sima mezei ügyfélnél?
2014. dec. 9. 14:01
 17/34 A kérdező kommentje:
Még sosem hallottam ilyenről, ezért kérdezem.
2014. dec. 9. 14:01
 18/34 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező, ne aggódj nincs gond a látásmódoddal. Sokan már kissé félreértelmezik a karácsonyi ajándékozást és az év vége felé történő kedveskedést, gesztust.

Nem igazán érzik a különbséget még pár év és a Karácsony itt is olyan lesz mint Japánban.

2014. dec. 9. 14:04
 19/34 anonim ***** válasza:
88%
Szintén banknál dolgozom, év közben is rendszeresen kapok apróságokat, karácsonykor napi szinten többet. Lakossági ügyfelekkel foglalkozom. Ez szerintem teljesen normáis, szép gesztus.
2014. dec. 9. 14:12
 20/34 anonim ***** válasza:
84%
Családi vállalkozásunkban dolgozom, és van pár üzleti partnere a cégnek. Ilyenkor az ügyvezető igazgató is szokott kapni bort, ezt-azt, és a cég is "ajándékoz" bort, nőknek bon-bont stb. Volt olyan partner aki a cégük logójával ellátott bögrét hozott stb. Teljesen természetesek ezek a dolgok.
2014. dec. 9. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!