Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ajándékot vesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ajándékot vesz karácsonyra a banki ügyintézőjének. Ez normális? Ti vesztek nekik?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 13:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%
Csak akkor aggódj, ha neki is ugyanolyan illatú parfümöt vesz, mint amilyet neked!
2014. dec. 9. 14:15
 22/34 anonim ***** válasza:
69%
Te is örülnél egy ajándéknak,ha segítőkész vagy a munkádban.. :) öröm adni,mégjobb kapni
2014. dec. 9. 14:17
 23/34 anonim ***** válasza:
64%
vagy valami ilyesmi.. :)
2014. dec. 9. 14:17
 24/34 anonim ***** válasza:
24%

Ha sokat foglalkozott veletek és valami kis apróságot ad neki, akkor szerintem nem nagy ügy, pl. egy kis marcipán, vagy valami pici vásárfia.

De ha nem kellett különösebben foglalkoznia veletek, vagyis a számlátokkal, akkor nekem gyanús lenne...

2014. dec. 9. 15:34
 25/34 anonim ***** válasza:
42%

6. vagyok.

Látom, nem sokan értenek velem egyet. :-)))

Igazából azt sem értem, mi az, hogy "ügyintézője". Bemegyek a bankba, az foglalkozik velem, akinél épp sorra kerülök.

De szökőévente egyszer megyek be, mert szinte mindent el lehet intézni telefonon és interneten. Így nem is igazán értem, mitől lenne ilyen személyes a kapcsolat, hogy ajándék egyáltalán fölmerülhet. Hangsúlyozom: persze ha normál lakossági folyószámláról van szó és semmi különös nem történt év közben.

2014. dec. 9. 15:40
 26/34 anonim ***** válasza:
78%

én is veszek apróságot mindenkinek, a kedvenc hentesem , zöldséges, háziorvos, asszisztensek, takszöv szlám van, tehát csak két ügyintéző van, de nekik is.

Az a fura, mennyire meg tudnak hatódni, hogy valaki megköszöni, hogy egész évben kiszolgálták.

2014. dec. 9. 16:05
 27/34 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező!

A banki ügyintéző a pult mögött, a csoportvezető és az ügyfelek tekintetének kereszttüzében, biztonsági őrökkel védve és teljesen bekamerázva végzik a munkájukat.

Szerinted tuti, hogy ott hetyegnek az ügyintézőnők, az ellenállhatatlan férjeddel a bankban.

Sajnos nagyon beteges a gondolkozásod!

2014. dec. 9. 16:30
 28/34 anonim ***** válasza:
36%
Azt kihagytad, hogy milyen ajándékot.. ha egy csokit vagy virágot az tök normális, ha egy TV-t, akkor már problémák vannak.
2014. dec. 9. 16:50
 29/34 anonim ***** válasza:
85%

Lehet hogy én vagyok a hülye, de soha életemben eszembe sem jutott a banki ügyintézőm a karácsonyi ajándékok vásárlásánál. Bemegyek, letépek sorszámot, sorra kerülök, látom rajta hogy egy káposzta vagyok neki a sok közül és megcsinálja a dolgát.

Mai kedvenc boltomban: Tessék segithetek?

Mondom igen, mennyibe kerül az a kabát?

-Ott van rajta!-mondja az eladó. Mondom kösz a segitséget. Holnap kap egy csokit.

2014. dec. 9. 18:42
 30/34 anonim ***** válasza:
82%
Dolgoztam takarékszövetkezetekben, ott.rengeteg ajándékot.kaptunk, egész évben nem kellett.vennünk csokit, kávét, mert annyit kaptunk. Emellett karácsonykor még sok minden mást, alkoholt, csecsebecséket, nőnapra virágot stb. Minden napra jutott valami, szerettek minket az ügyfelek. Most nagy bankban vagyok, itt kevesebb ajándékot kapunk, de itt is hoznak rendszeresen az ügyfelek. Erzsébet nevnapot két kolléganőmis kapott vvirágot ügyféltől. Nem hiszem, hogy mindkettőjüktől akart valamit az úr, csak már 20 éve minden ügyét ők intézik, mindig hoz valamit nekik. Soha nem gondoltam arra, hogy hátsó szándékkal hoz valamit az ügyfél.
2014. dec. 9. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!