Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom az előbb "a torkomnak ugrott" a volt párja miatt. Normális ez?
A párom volt párja sok éve meghalt, azóta én vagyok az "első" nő a párom életében. Néha úgy érzem, hogy még mindig azt a nőt szereti ezért kicsit rossz érzés volt amikor reggel megláttam a pénztárcájában a nő képét. Éppen boltba akart vinni ezért mondtam neki, hogy akkor menjen a Katikájával (így hívták a nőt) ha úgyis annyira szereti még mindig. Erre a képembe ordított, hogy a Katit a számra ne merjem venni többet. Végülis bocsánatot kért, de én még most is sírok, nem azért amiért kiabált, hanem amiért még azt a nőt szereti.
Amúgy jól megvagyunk, de érzem, hogy az a nő közzénk állt.
Iszonyat rosszul reagáltál egy kényes szituációra.
Szerintem ebben te vagy a bűnös, annak ellenére, hogy annyiban igazad van, hogy a halottakat el kell engedni.
De ettől még nem kell törölnie az életéből.
Hogy mondhattál ilyet, hogy menjen vásárolni a halott kedvesével? Normális vagy?
Én nem bocsánatot kérek, hanem kiraktalak volna mint macskát sz.rni, és nem azért, mert még mindig wgy halott nő/férfi után vágyakozok, hanem mert egy ekkora érzéketlen suttyóval én nem akarok együtt lenni.
Nem szakítottak, hanem meghalt. Lehet, hogy neked rosszul esik, de mindig is érzelmek fogják kötni a halott párjához. És ez így van jól. Nem kell azon kiakadni, hogy egy fénykép van róla a pénztárcájában. Ez nem azt jelenti, hogy nem te vagy az első neki, csak szeretne emlékezni az elhunytra.
Ebben a szituációban nem a párodnak kell bocsánatot kérni, hanem neked. És soha többet ne vedd a szádra a halott nőt.
Az én férjem előző barátnője hála az égnek él, és még mindig egy csomó fotó van róla elrakva, szoktuk nézegetni néha, nem miatta, de ha rajta van, hát bumm. Tegnapelőtt volt a szülinapja, én szóltam a férjemnek, hogy nem akarja-e felhívni, mert elfelejtette. Tavaly sajnos meghalt az ex öccse, a férjem elment a temetésére, mert 3,5 évig együtt volt a lánnyal.
Szerintem ritka nagy sutyerák vagy anyukám, hogy féltékeny vagy egy halott nőre. Megérdemelted volna, hogy még pofán is verjen úgy kedvesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!