Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom az előbb "a torkomnak ugrott" a volt párja miatt. Normális ez?
A párom volt párja sok éve meghalt, azóta én vagyok az "első" nő a párom életében. Néha úgy érzem, hogy még mindig azt a nőt szereti ezért kicsit rossz érzés volt amikor reggel megláttam a pénztárcájában a nő képét. Éppen boltba akart vinni ezért mondtam neki, hogy akkor menjen a Katikájával (így hívták a nőt) ha úgyis annyira szereti még mindig. Erre a képembe ordított, hogy a Katit a számra ne merjem venni többet. Végülis bocsánatot kért, de én még most is sírok, nem azért amiért kiabált, hanem amiért még azt a nőt szereti.
Amúgy jól megvagyunk, de érzem, hogy az a nő közzénk állt.
Ezt másként nem lehet letisztázni, csak ha őszintén leültök a pároddal és egyszer A-tól Z-ig átbeszéltek mindent. Érthető, hogy szeretné megőrizni az emlékét a volt barátnőjének és az is érthető hogy te ettől függetlenül normális életet szeretnél élni. Ezért kell nektek ketten megbeszélnetek azt, hogy ki mit érez a másik iránt, ki mit gondol erről a bizonyos helyzetről, és meg kell találnotok a közös nevezőt HA tényleg együtt szeretnétek maradni és boldogok akartok lenni. Muszáj kompromisszumot is kötnötök, pl. ő kiveszi a képet a tárcájából és elteszi az összes többi emlékkel együtt egy dobozba, amit szépen eltesz. Te cserébe megérted a múltját és nem piszkálod vele.
Szerintem a párod már túllépett a volt barátnőjén, máskülönben nem lépett volna veled bele egy párkapcsolatba, tehát ezt nyugodtan tudatosítsd magadban, hogy nem őt szereti, téged szeret. Ha ez megvan, akkor sokkal könnyebben fogod tudni kezelni az ehhez hasonló helyzeteket. Az idő pedig neked dolgozik. Ahogy telik úgy szakad el egyre jobban a volt barátnőtől a párod (akarva akaratlan ez lesz, az emlékek is elhalványulnak majd), és úgy mélyül el a kettőtök szerelme is. Türelem, szeretet. Ez vezéreljen!
Úristen, hogy lehetsz ennyire ostoba, kérdező?? Egy halottra vagy féltékeny??
Ha a férjed a halála miatt vesztette el az első feleségét, akkor nem gyűlölettel, haraggal váltak el! Simán szeretheti őt továbbra, és megőrizheti az emlékét! Te meg ebbe rondítasz bele....
Hagyd ott, hadd keressen egy melegszívű nőt helyetted!
Mióta vagytok együtt, hogy a gyerek téma már felmerült, de az elhuny exről még nem beszéltetek?
Lehet hogy kicsit túlreagálta a párod, de a Te részedről is extra nagy taplóság volt a "menj a Katikával" mondat.
Lehet egy kapcsolatban féltékenynek lenni, de jelen esetben különösen nem sok értelme van.
Már megint sok itt a k..rva okos.
Igen, aláírom, tapló volt a kérdező, amikor azt ordította a párjára, amit, de!
...gondoljatok már bele, hogy a kérdező párja egyszerűen el sem akarja felejteni az exét. Igen szomorú, hogy meghalt az exe, de az, hogy fotót hord róla a pénztárcájába, az azt sugallja, hogy még mindig nem tudta magában lezárni. Minden nap látja, gondol rá...így hogy zárhatná le a múltat? Márpedig ha meghalt, ha szakítottak, az ex az a múlt. Rakja a többi fénykép közé, aztán ha nosztalgiázni akar, akkor nézegesse, de a pénztárcás dolog szerintem is túlzás, én megértem a kérdezőt.
Aki meg azt írja, hogy így is megy tovább az élet....Ti komolyan nem értitek ezt meg? Nyilvánvaló, hogy még nem zárta le a dolgot, hogy az exét szereti jobban (nem mondom, hogy a Kérdezőt nem) és úgy van egy másik nővel. Így a jelenlegi nő automatikusan csak egy második lesz, egy pótlék. Ki akarna pótlék lenni? Senki.
Márpedig aki még a múltját nem tudta lezárni párkapcsolatok terén, az ne kezdjen bele egy újba.
A párod is elcseszte, nem csak te vagy a hibás, kérdező.
Én úgy gondolom, hogy nem lesz így boldog jövőtök együtt, sajnálom.
38, miért is kéne elfelejtenie? Az én halott nagypapám is ott van a tárcámban, vagy ki kéne dobnom? Jó lenne egy kis intelligencia már a fejekben, nem csak a hatalmas egó!
Én sem várnám el a férjemtől, hogy kidobja a halott felesége képét, engem ölel, hozzám jön haza, de a halott felesége az élete része! Beteg ember az, aki egy halottra féltékeny!
Utolsó!
És hol látod az írásomban azt a fene nagy egót? Értelmezd már a szöveget.
Hol írtam, hogy dobja ki a fényképet? Én azt írtam, hogy szimplán az lenne a normális, hogyha elrakná valahova, ahol ha kedve van, megnézni. Az élete része, igen, az volt, de meghalt. El kell engedni, különben megnyomorít az érzés.
Hol írtam, hogy, hogy felejtse el az exét? Komolyan, tanuljatok meg értelmezni, mert ez így siralmas.
Azt írtam, hogy a férfinak le kéne zárnia a múltját, nem elfelejteni. A kettő k.rvára nem ugyan az.
És rohadtul nem fair dolog az, hogy még nem zárta le az előző kapcsolatát és úgy kezdett bele egy újba - hitegetve ezzel mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!