Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom az előbb "a torkomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom az előbb "a torkomnak ugrott" a volt párja miatt. Normális ez?

Figyelt kérdés

A párom volt párja sok éve meghalt, azóta én vagyok az "első" nő a párom életében. Néha úgy érzem, hogy még mindig azt a nőt szereti ezért kicsit rossz érzés volt amikor reggel megláttam a pénztárcájában a nő képét. Éppen boltba akart vinni ezért mondtam neki, hogy akkor menjen a Katikájával (így hívták a nőt) ha úgyis annyira szereti még mindig. Erre a képembe ordított, hogy a Katit a számra ne merjem venni többet. Végülis bocsánatot kért, de én még most is sírok, nem azért amiért kiabált, hanem amiért még azt a nőt szereti.

Amúgy jól megvagyunk, de érzem, hogy az a nő közzénk állt.

2014. nov. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
95%

Elhiszem, hogy neked sem könnyű, de hidd el ha türelmes és megértő vagy, akkor egy idő után a párodnak is könnyebb lesz lezárnia a múltat. Borzasztó időszakon lehet túl, és ahogy te is mondtad még valahol mélyen nem tudta magát túltenni ezen. Először is kérj tőle bocsánatot. Többet ne hozd szóba a volt kedvesét, ne kérd számon amiért még itt-ott van róla kép. Hidd el, ha eljön az ideje akkor magától fogja elpakolni a képeket, és a szíve mélyén őrizni az emlékét. Ne siettesd, légy megértő, légy a támasza és meglesz az eredménye.

Elmondok egy esetet is. Van egy ismerősöm akinek a menyasszonya halt meg autóbalesetben az esküvőjük előtt 5 hónappal. Rá 1 évre találkozott egy nővel, akit aztán elvett feleségül. A nő tudott a múltjáról, és a halott menyasszonyáról is. Minden évben együtt mennek ki a nő sírjához, gyertyát gyújtanak, virágot visznek olykor. Azóta gyerekük is van, a gyereket is viszik a sírhoz és amikor nagyobb lett és megkérdezte, hogy ki az a néni, akkor elmagyarázták neki is. Nincs ezzel semmi baj, és ez nem jelenti azt,h ogy a férfinak előrébb való a halott kedvese mint a jelenlegi családja. Ez egy szép gesztus, és egy szép példa arra, hogy rendjén is lehet kezelni, elfogadással, megértéssel ezt a helyzetet.

2014. nov. 11. 11:17
 12/51 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem, de szerinte nem őszonte a bocsánatkérésem. Mit tehetnèk még?
2014. nov. 11. 11:26
 13/51 anonim ***** válasza:
83%

" ha meghalt és ő nem tudja elengedni, akkor minek van másik nővel?!"

Talán azért, mert az élet attól megy tovább? Csak az a baj, sokan azt várják el egy kapcsolatba, hogy "csak én létezem, én vagyok az első", holott ennek nem így kell működnie. Csak azért nem lehet kitörölni a múltat, mert a kedves aktuális barátnő úgy akarja.

2014. nov. 11. 11:28
 14/51 anonim ***** válasza:
71%
Bunkó vagy,nincs mit szépíteni.
2014. nov. 11. 11:36
 15/51 A kérdező kommentje:
Annyira félek, hogy nem tudja elfelejteni azt a nőt és nem szetet enge.
2014. nov. 11. 11:48
 16/51 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy nem őszinte a bocsánatkérésed. Ha az lenne, nem írtad volna ÍGY ki ezt a kérdést. Itt egyáltalán nem a párod hibás és igen normális, hogy így reagál. Szerette a párját, ezt el kell fogadnod.

Nem tudod átérezni a helyzetet és nem mutatsz semmi tiszteletet az elhunyt felé.

2014. nov. 11. 11:49
 17/51 anonim ***** válasza:
63%
Te komolyan ilyen hülye vagy kérdező?
2014. nov. 11. 11:51
 18/51 anonim ***** válasza:
92%
Üljetek le kettesben és beszéljétek meg. Kérjél bocsánatot először is és mondd el neki, hogy mi bánt. De tényleg őszintén.
2014. nov. 11. 11:52
 19/51 anonim ***** válasza:
92%
Miért te elfelejtetted az előző kapcsolataidat, nem is emlékszel rájuk??? De igen, pedig szakítottatok és nem meghaltak. Próbálj már egy pici együttérzést mutatni és nem egy halott nőre féltékenynek lenni!
 20/51 anonim ***** válasza:
91%
Igaza is van, nem őszinte a bocsánatkérésed,ha igen, egyáltalán nem írtál volna ki kérdést! Ha úgy érzed nem szeret ülj le és beszéljétek meg. De csak azért érzed,hogy nem szeret,mert ott a fénykép a pénztárcájában?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!