Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom az előbb "a torkomnak ugrott" a volt párja miatt. Normális ez?
A párom volt párja sok éve meghalt, azóta én vagyok az "első" nő a párom életében. Néha úgy érzem, hogy még mindig azt a nőt szereti ezért kicsit rossz érzés volt amikor reggel megláttam a pénztárcájában a nő képét. Éppen boltba akart vinni ezért mondtam neki, hogy akkor menjen a Katikájával (így hívták a nőt) ha úgyis annyira szereti még mindig. Erre a képembe ordított, hogy a Katit a számra ne merjem venni többet. Végülis bocsánatot kért, de én még most is sírok, nem azért amiért kiabált, hanem amiért még azt a nőt szereti.
Amúgy jól megvagyunk, de érzem, hogy az a nő közzénk állt.
Komolyan mondom, te hülye vagy.
Lehet azzal jönni hogy "minek akar a férfi kapcsolatot ha nem tud továbblépni"... ez nem jelenti azt hogy nem tud, csak őrzi a szerettei emlékét. Ugyanolyan mintha azt mondaná nektek valaki, hogy akkor mostantól dobd ki az összes gyerekkori fényképed, meg többet nem mehetsz ki a szüleid sírjához, mert mi az már hogy velük törődsz és nem velem.
Itt az egyetlen akivel nincsenek rendben a dolgok, az a kérdező, komolyan egy halott ember EMLÉKÉRE vagy féltékeny? Ráadásul kib..szott paraszt tuskó vagy és még neked áll feljebb?
Egy érzéketlen önző egoista hülye p..csa vagy. Egyetlen dologban adok neked igazat, a gyerekes témában. Én sem akarnám hogy ilyen hülye nő legyen a gyerekeim anyja.
Ezt az én pasim is bejátszotta, amikor meglátta, hogy az elhunyt párom fényképe még mindig benne van a pénztárcámban.
Miután túlléptél a hisztiden gondolkodj el azon, hogy mennyire normális, hogy egy halott emberre vagy féltékeny...
A párod helyében,már rég elküldtelek volna,ha ez a kérdés egyáltalán valós.Hogy lehet valaki féltékeny egy halott emberre? Azt hiszem ez minősít téged.
Nekem is meghalt a férjem,azóta van új párkapcsolatom amiből van egy gyermekem is.A férjem fotója több helyen megtalálható a férjemmel közös gyermekünk miatt is.Ha a páromnak eszébe jutna egy ilyen beszólás,azt hiszem vége lenne a kapcsolatunknak(pedig van egy közös babánk),de eszébe nem jutna.Együtt járunk a temetőbe is,megemlékezünk az ünnepekről is (szül.nap,névnap).Nekünk Ő mindig itt lesz,és most nem arról van szó,hogy elengedtük e vagy nem.Az életünk része marad mindig,ha tetszik,ha nem ez van.Akinek nem az mehet.Nem tudom mennyi idős vagy,de úgy tűnik túl fiatal,semmit nem értesz ebből.Meg nem veled történt,hogy is tudhatnád.Meg ha nem szeretne a párod,nem lenne veled,hanem egyedül és a gyászával élne,de próbál túllépni és normális életet élni,csak nem veled kéne,mert felhánytorgatod neki azt ami amúgy is fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!