Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ajándékot visszaadni, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándékot visszaadni, mert "nem elég drága"?

Figyelt kérdés

A párom exe a párom legjobb barátjának a menyasszonya, így muszáj tartanunk a kapcsolatot. Most lesz a szülinapja a héten, egy hónap múlva meg az esküvöjük.

A lány párja megkért minket, ne adjunk ajándékot, ne csináljunk cécót a szülinapból, elég, ha az esküvöre adunk valamit. Erre tegnap hívta a csaj a páromat, hogy bulit rendez magának, süt sütit, mi meg menjünk el, és vigyünk ajándékot. Kijelentette, hogy törzskönyvezett kiscicát kér ajándékba (mondta a fajtát is, de nem jegyeztem meg). Két nap alatt úgy, hogy mindketten dolgozunk, fizikai képtelenség kismacskákat hajkurászni.

Erre kitaláltam, hogy intézek neki vásárlási utalványt az egyik általa kedvelt ruhásboltba max 15 000Ft-ig, ezt kapná kettönktöl. A párom beleegyezett, öt nem igazán érdekli, mit adunk, csak ne menjünk üres kézzel, ha már meghívtak.

Kicsit tartok töle, hogy a csaj hangot ad az elégedetlenségének, hogy nincs kiscica. Mert a kapcsolatuk alatt is csak Iphone-t, drága fényképezögépet, luxusparfümöt, 30-50 szálas csokrot fogadott el, mint ajándék, és nem egyszer esett meg, hogy raplit csapva adott vissza egy ajándékot, mert "nem volt elég drága".

2014. szept. 4. 14:26
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

El se mennék a szülinapjára.

Nem illik ajándékot kérni, még úgy általánosságban sem, nem hogy úgy, hogy meg is határozza, hogy mit kér, milyen értékben.

Én ha meghívom a barátaimat a szülinapomra, mindig szoktam mondani, hogy ne hozzanak semmit, nem azért hívom őket, hanem hogy együtt legyünk.

Esküvőre mit kér majd? Házat? :)

2014. szept. 4. 14:29
 2/40 anonim ***** válasza:
99%
Én inkább olyan ajándékot vennék, ami jól jönne nekem is és drukkolnék, hogy adja vissza.
2014. szept. 4. 14:30
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

A párod barátja is jó nagy marha, hogy ismerte a csajt, mégis kezdett vele........

Gusztustalan dolog barátoktól ajándékot rendelni, én még sosem adtam a legjobb barátnőimnek sem 15.000 Ft értékű szülinapi ajándékot.....

37/n

2014. szept. 4. 14:32
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
En sem mennek el.
2014. szept. 4. 14:33
 5/40 anonim ***** válasza:
34%
Ebben az esetben én vennék neki egy táblagépet (tabletet) és azon szurkolnék, hogy adja vissza, ugyanis én magam most egy tabletre vágyakozom.
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát ti nem vagytok normálisak ha ehhez asszisztáltok. Én vinnék max egy 1000Ft-os csokit aztán kész.

Ti mit kaptatok tőle szülinapotokra?

7/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyan gondolta, nem mennék el, a barátnak pedig elmondanám, miért maradtam távol.

(Azért írom, hogy ha komolyan gondolta, mert mi szoktunk ökörködni ilyesmivel, hogy a Queen Mary-t kérem karácsonyra teljes legénységgel, stb., és egyértelműen nem kell komolyan venni)

2014. szept. 4. 14:35
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Meg még hisztizik is..nem verte még senki pofán?Igy én sem mennék el,jó pofátlan csaj.Macska kell neki?hmm vegyen magának aztán majd pisloghat mennyibe kerül
2014. szept. 4. 14:39
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig x 6 os BMW-t kérek szülinapomra a barátaimtól, aztán mindig be kell érnem egy csokival :))))

szörnyű.

Az ilyen nem barát, én el sem mennék, és ha a legjobb barátnak annyi az esze, hogy elvegyen egy ilyen nőt, akkor meg is érdemli, de én nem asszisztálnék melléje. az fix.

2014. szept. 4. 14:42
 10/40 Amado atya ***** válasza:
90%

Ez egy bunkó p..a.

Arról nem is beszélve, hogy egy törzskönyves macska alsó hangon is 50-70000 forint.

És a normális tenyésztők megnézik, kinek adják a kölyköket.

Ennek a nőnek én nem kiscicát vinnék ajándékba, hanem valamelyik erotikus bolt különféle fantázianevekkel illetett 30-35 cm-es, szilikongumiból készült vibrációs "húspótló" termékét.

Természetesen diszkrét csomagolásban, legyen csak naaaagy meglepi, amikor kibontja. :D

2014. szept. 4. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!