Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékot visszaadni, mert "nem elég drága"?
A párom exe a párom legjobb barátjának a menyasszonya, így muszáj tartanunk a kapcsolatot. Most lesz a szülinapja a héten, egy hónap múlva meg az esküvöjük.
A lány párja megkért minket, ne adjunk ajándékot, ne csináljunk cécót a szülinapból, elég, ha az esküvöre adunk valamit. Erre tegnap hívta a csaj a páromat, hogy bulit rendez magának, süt sütit, mi meg menjünk el, és vigyünk ajándékot. Kijelentette, hogy törzskönyvezett kiscicát kér ajándékba (mondta a fajtát is, de nem jegyeztem meg). Két nap alatt úgy, hogy mindketten dolgozunk, fizikai képtelenség kismacskákat hajkurászni.
Erre kitaláltam, hogy intézek neki vásárlási utalványt az egyik általa kedvelt ruhásboltba max 15 000Ft-ig, ezt kapná kettönktöl. A párom beleegyezett, öt nem igazán érdekli, mit adunk, csak ne menjünk üres kézzel, ha már meghívtak.
Kicsit tartok töle, hogy a csaj hangot ad az elégedetlenségének, hogy nincs kiscica. Mert a kapcsolatuk alatt is csak Iphone-t, drága fényképezögépet, luxusparfümöt, 30-50 szálas csokrot fogadott el, mint ajándék, és nem egyszer esett meg, hogy raplit csapva adott vissza egy ajándékot, mert "nem volt elég drága".
illatos út és kivennék egy cicát onnan :-)
oszt megkapná ...
Remek ötleteket ír mindenki :D
A csajról alkotott véleményemet felesleges leírnom, csak egy apró mozzanat. Azt mondta, nem kell szülinapi ajándék, ne csináljon már s*gget a szájából... A leadom a rendelést valami drága cuccra pedig no comment.
Én nem mennék el az esküvőre se, barát ide vagy oda (amúgyis a kérdező párja barátjának a menyasszonya, nem az övé). A csajt pedig egyértelműen nem engedném be a házamba és remélném, hogy a környéket is elkerüli nagy ívben. A vőlegény miért akarja elvenni, olyan jó nő, hogy a személyisége már nem számít? Most még lehet, hogy azt gondolja, majd rájön...
Én ennek az embernek, aki ráadásul kézen keresztül jár, semmit nem adnék, sőt megköszönném a meghívást, de lemondanám.
Akinek ilyen ismerősei vannak,mint ez a buta liba annak nem is kell ellenség.
Lovat kapna, részeletekben, első alkalommal egy jó nagy lóf***t. ;)
De komolyan, az ilyen emberek nem hallják saját magukat? Nincs önkritikájuk? Hihetetlen. Másrészt ha neki annyira fontos az, hogy X fajta, törzskönyves macskája legyen, akkor miért nem magának szerzi be? Én kutyát szeretnék hamarosan, de tuti, hogy nem a barátaimmal választtatom ki és vetetem meg, hanem szépen utánanézek magamnak, stb.
te a barátod exének ugrálsz?
már ne haragudj, de ennyire balek NEM lehetsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!