Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesómnak lesz az esküvője Németországban. Lefoglalt anélkül, hogy minket megkérdezett volna repjegyet. Nagyon drága, és nem tudjuk kifizetni, csak ha hozzányúlunk a félretett pénzünkhöz, amihez csak vész esetén akartunk. Mit tennétek?
Fröcsög belőled az irigység és a rosszindulat.
A tesód szeretné, ha ott lennél a nagy napján. Ugyanakkor nem akar téged és a gyerekeket kitenni a hosszú és fárasztó autózásnak, így vett neked jegyet.
Szemét lenne?
Próbáld meg lenyelni az egódat.
Akkor milyen hisztit csaptál volna, ha azt mondta volna (amit te akartál), hogy menj ki kocsival!
"Mégis hogy képzeli, hogy autóval X órán át vezetek, a gyerekek meg megbolondulnak a kocsiba, hulla fáradtak leszünk..."
Egyszerűen az a bajod, hogy jól él odakint No.-ban, és te meg csóró vagy.
#1, mennyi eszed van!
Nekem ez fel sem tűnt.
Na, írtam egy kisregényt potyára...
,,Szóval nekünk ez egyszerűen gond"
Ennyi.Pont.
,,Mi lenne a helyes?"
Nagy ívben tenni a szüleid ordítozására, Gödöllőre elmenni az egyházira.
nekem se szimpatikus a hozzáállásod, itigy vagy és féltékeny a tesódra.
EZ az ő nagy napja lesz hadd csinálja mr úgy ahogy akarja.
Mellesleg kifizetné a jegyeteket is nem várja el h ti nyúljatok a tartalékhoz.
Ti olvastátok az #1 kommentjét?
Ennek ellenére képesek vagytok válaszolni?
Ez kamu, mert útlevél nélkül nem lehet jegyet foglalni. Pont.
1. Az utóbbi 5 évben körülbelül 50 alkalommal vettem repülőjegyet Európán belül, és egyszer sem kellett útlevélszám.
2. "Két gyerekkel eléldegélünk, de nyaralás nem fér bele az életünkbe. Idén sem voltunk, csak a szüleim nyaralójában nyáron" - vagyis voltatok nyaralni.
3. "Tesóm meg mondja kifizeti, de ez nekem nagyon megalázó." - azon mi megalázó, hogy a testvéred kifizeti, csak legyél ott?
4. Tényleg irigy vagy a testvéredre. Inkább örülj neki, hogy megengedheti magának azt is, hogy titeket kivisz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!