Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tesómnak lesz az esküvője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesómnak lesz az esküvője Németországban. Lefoglalt anélkül, hogy minket megkérdezett volna repjegyet. Nagyon drága, és nem tudjuk kifizetni, csak ha hozzányúlunk a félretett pénzünkhöz, amihez csak vész esetén akartunk. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tesóm most jól keres és nem méri fel itthon hogy élnek egyes családok. Két gyerekkel eléldegélünk, de nyaralás nem fér bele az életünkbe. Idén sem voltunk, csak a szüleim nyaralójában nyáron. Azért nem kellett fizetni. Van más tartozásom ami miatt ki kell most is venni a vésztartalékból, ami azért van félretéve, mert a két gyerekkel ha van valami tudjunk hova nyúlni. A családban nagy a veszekedés emiatt, mert kocsival ki tudtunk volna menni negyedáron. Tesóm meg mondja kifizeti, de ez nekem nagyon megalázó. Szüleim persze ellenem vannak, mert nekik is megerőltető kifizetni a jegyet, de kifizetik, nekik van plusz bevételük, meg hát nincs már kit eltartani. Nekünk kocsit is kellene vennünk, mert nekem a munkámhoz kell, és a mostani tönkrement. Nagyon rosszul jött ki ez az egész, de a Tesómmal senki nem őszinte, nem merik a szüleim sem megmondani, hogy túl messzire megy már az esküvőszervezéssel. A kint esküvője csak a polgári, itthon is majd az egyházi. Mi azt gondoltuk elég ha arra elmegyünk és arra spóroltunk, mert az sem Pesten lesz, hanem Tesómnak kell a flancolás és Gödöllőn, de akkor oda is el kell menni meg vissza és szállás is kell. Szóval nekünk ez egyszerűen gond. De mindig azzal jön, hogy nem a pénz számít neki, meg ne csak magamra gondoljak, itt nem én vagyok a fontos. Folyamatosan megbánt, és a szüleim is ordítanak, hogy akkor kifizetik, de nekem ez megalázó. Én érdekes tudtam egyszerű de nagyon szép esküvőt tartani, és mindenki elégedett volna, nem volt vita. Mindenkinek közel volt amennyire lehetett a helyszín, és a polgári nekem is külön volt, de mi csak a nagyon nagyon szűk családot hívtuk meg. Neki most a polgárin lesz 70 fő és az egyházin vagy 200 fő. A szüleim persze fizessenek, amit tudnak. mindenkinek megalázó ez az egész, de nem veszi észre magát a tesóm. Szüleim ki akarták fizetni neki is az esküvőjének a felét, ahogy nekem is de nekem annyi nem volt az egész esküvőm fele mint a repjegyek ára. Anyukámék nem akarnak vele vitázni. Mi lenne a helyes? Én nem akarok kimenni az esküvőre, mert nekem egyszerűen megalázó, hogy a tesóm ilyen helyzetbe hozott, kocsival ki tudtam volna menni simán, és nem lett volna gond senkinek. Még ott szállást is ki kell fizetni, hetek óta ezen veszekszik a család, de tesóm csak hárít és én vagyok a hibás, és gonosz, mert nem tudok erre több pénzt szánni, mint 50 ezer forint. Két gyerek mellett éppen elég a pénzünk, mert még nem mentem vissza dolgozni, majd csak jövőre tudok.
2014. aug. 20. 15:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Kamu. Anélkül, hogy titeket megkérdezett volna, nem tudott repjegyet foglalni, a foglaláshoz ugyanis kell a személyi/vagy az útlevél száma, lejárati dátuma. Ezt a kamut buktad, gyorsan írj másikat...
2014. aug. 20. 15:24
 2/20 anonim ***** válasza:
37%

Fröcsög belőled az irigység és a rosszindulat.

A tesód szeretné, ha ott lennél a nagy napján. Ugyanakkor nem akar téged és a gyerekeket kitenni a hosszú és fárasztó autózásnak, így vett neked jegyet.

Szemét lenne?

Próbáld meg lenyelni az egódat.

Akkor milyen hisztit csaptál volna, ha azt mondta volna (amit te akartál), hogy menj ki kocsival!

"Mégis hogy képzeli, hogy autóval X órán át vezetek, a gyerekek meg megbolondulnak a kocsiba, hulla fáradtak leszünk..."

Egyszerűen az a bajod, hogy jól él odakint No.-ban, és te meg csóró vagy.

2014. aug. 20. 15:27
 3/20 anonim ***** válasza:
54%

#1, mennyi eszed van!

Nekem ez fel sem tűnt.

Na, írtam egy kisregényt potyára...

2014. aug. 20. 15:29
 4/20 anonim ***** válasza:
29%

,,Szóval nekünk ez egyszerűen gond"

Ennyi.Pont.

,,Mi lenne a helyes?"

Nagy ívben tenni a szüleid ordítozására, Gödöllőre elmenni az egyházira.

2014. aug. 20. 15:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

nekem se szimpatikus a hozzáállásod, itigy vagy és féltékeny a tesódra.

EZ az ő nagy napja lesz hadd csinálja mr úgy ahogy akarja.

Mellesleg kifizetné a jegyeteket is nem várja el h ti nyúljatok a tartalékhoz.

2014. aug. 20. 15:31
 6/20 anonim ***** válasza:
Szokj le arról, hogy mások elvárásai szerint élj! Ne magyarázkodj, csak közöld a te álláspontod és ehhez ragaszkodj. Itt a lehetőség, hogy ezután így élj! Ha most menni fog, akkor legközelebb még könnyebben és boldogabb leszel.
2014. aug. 20. 15:32
 7/20 anonim ***** válasza:
26%

Ti olvastátok az #1 kommentjét?

Ennek ellenére képesek vagytok válaszolni?

Ez kamu, mert útlevél nélkül nem lehet jegyet foglalni. Pont.

2014. aug. 20. 15:35
 8/20 anonim ***** válasza:
itt inkább az a probléma,hogy neked kis egyszerű esküvőd volt a tesódnak meg nagy lesz. írtad hogy a tesód is kifizetné a jegyeket meg a szüleid is...tehát itt a probléma az irígységed amit mi nem tudunk megoldani..
2014. aug. 20. 15:39
 9/20 anonim ***** válasza:
2%
B+ utolsó, 3 komment is arról szól, hogy kamu, mert a kérdező útlevele nélkül nem lehet jegyet foglalni, de még TE is válaszolsz!
2014. aug. 20. 15:44
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

1. Az utóbbi 5 évben körülbelül 50 alkalommal vettem repülőjegyet Európán belül, és egyszer sem kellett útlevélszám.

2. "Két gyerekkel eléldegélünk, de nyaralás nem fér bele az életünkbe. Idén sem voltunk, csak a szüleim nyaralójában nyáron" - vagyis voltatok nyaralni.

3. "Tesóm meg mondja kifizeti, de ez nekem nagyon megalázó." - azon mi megalázó, hogy a testvéred kifizeti, csak legyél ott?

4. Tényleg irigy vagy a testvéredre. Inkább örülj neki, hogy megengedheti magának azt is, hogy titeket kivisz oda.

2014. aug. 20. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!