Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesómnak lesz az esküvője Németországban. Lefoglalt anélkül, hogy minket megkérdezett volna repjegyet. Nagyon drága, és nem tudjuk kifizetni, csak ha hozzányúlunk a félretett pénzünkhöz, amihez csak vész esetén akartunk. Mit tennétek?
Legalább ne terjesszetek butaságot, kedves hozzászólók.
Úgy kb 10 éve nem kell útlevélszám repülőjegy vásárláshoz.
én a kommenteken lepödtem meg....tényleg ennyien nem repültek még?
nem kell utlevél szám..csak az utas neve.
én is a barátnömnek és az anyukámnak is mindig meglepetésböl küldöm a jegyet..egyszer csak kapnak egy emailt, hogy 2 honap mulva jönnek hozzánk egy hétre :DD hál istennek még sose "sértödötek meg", mert nekik kb. 1000 ft-ba se kerül a 2 hét.
én nem tudom min vagy kiakadva kérdezö...gondolom a testvéred a szállást is elfogja intézni, legalábbis ha valaki két helyen megy férjhez akkor igy szokás. az esküvönkre mi is küldtük a repjegyeket (szülök, teso, nagyszülö, barátnö)
egyébként Németo.ba potompénzért lehet repülni....
Azért elautózni Németországba többe van mint 50 ezer. Én nem értem miért gond elfogadni a repjegyet. Ha a tesód foglalta akkor ez ajándék tőle, pont. Vagy nem mentek, úgyis itthon lesz az egyházi...
De ezt se igazán értem, Gödöllő nem a világvége, pláne Pesthez képest, simán haza lehet vezetni, fölösleges a szállás.
Megértelek kérdező.
Az a baj, hogy sokan, akik külföldön élnek, nem gondolnak bele, hogy nekem megterhelőbb egy repjegy mint nekik.
Pl az én tesóm Franciaországban lakik, nemrég szült, elvárta volna persze, hogy azonnal menjünk a gyereket látogatni, de baromira nem telik még utazásra sem.
És soha nem ajánlotta fel, hogy ő megveszi nekünk.
Én sem szívesen fogadnám el, de talán akkor jobban kimennék.
És most én érezzem magam sz.rul, hogy nem megyek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!