Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ajándékot visszaadni, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándékot visszaadni, mert "nem elég drága"?

Figyelt kérdés

A párom exe a párom legjobb barátjának a menyasszonya, így muszáj tartanunk a kapcsolatot. Most lesz a szülinapja a héten, egy hónap múlva meg az esküvöjük.

A lány párja megkért minket, ne adjunk ajándékot, ne csináljunk cécót a szülinapból, elég, ha az esküvöre adunk valamit. Erre tegnap hívta a csaj a páromat, hogy bulit rendez magának, süt sütit, mi meg menjünk el, és vigyünk ajándékot. Kijelentette, hogy törzskönyvezett kiscicát kér ajándékba (mondta a fajtát is, de nem jegyeztem meg). Két nap alatt úgy, hogy mindketten dolgozunk, fizikai képtelenség kismacskákat hajkurászni.

Erre kitaláltam, hogy intézek neki vásárlási utalványt az egyik általa kedvelt ruhásboltba max 15 000Ft-ig, ezt kapná kettönktöl. A párom beleegyezett, öt nem igazán érdekli, mit adunk, csak ne menjünk üres kézzel, ha már meghívtak.

Kicsit tartok töle, hogy a csaj hangot ad az elégedetlenségének, hogy nincs kiscica. Mert a kapcsolatuk alatt is csak Iphone-t, drága fényképezögépet, luxusparfümöt, 30-50 szálas csokrot fogadott el, mint ajándék, és nem egyszer esett meg, hogy raplit csapva adott vissza egy ajándékot, mert "nem volt elég drága".

2014. szept. 4. 14:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
55%
Kapjatok fel útközben egy rühös kismacskát az útról és kész.
2014. szept. 5. 00:14
 32/40 anonim ***** válasza:

Hát én a saját anyukámnak nem vásárolok ennyiért. Pedig még beleférne és tőle nem sajnálok ennyi pénzt de mindig találok kevesebbért aminek jobban örül.

Én se vennék többet egy csokinál.

2014. szept. 5. 08:22
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Azt elárulnád nekünk, hogy miért félsz ennyire ettől a csajtól? Ki a bánatot érdekel, hogy a párod exe elégedett-e veled vagy sem? Tényleg nem tudom felfogni, miért akarsz ennyire görcsösen megfelelni a csaj elvárásainak.
2014. szept. 5. 08:24
 34/40 anonim ***** válasza:

Szia

Na hogy telt a buli? Mit vittetek végül ajándékba?

2014. szept. 8. 11:44
 35/40 A kérdező kommentje:

A kedvenc parfümjét kapta.

Utána raplit csapott, hogy ö engem nem kedvel, a barátom dobjon ki -.-

2014. szept. 8. 12:53
 36/40 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem, minek viseltek el egy ilyen nőszemélyt, ráadásul a párod exe (gondolom nem véletlenül az). Én ott helyben álltam volna fel és hagyom ott, esetleg ráborítom az asztalt, a stílusától függően.

Ráadásul a párod és a párod legjobb barátja az egészet hagyta? Nincs az a pasi, aki ekkora papucs, hogy egy ilyen hisztis p*csát elviseljen!

Vagy Te túlzod el brutálisan (már bocs) vagy pedig mind a párod mint pedig a legjobb barátja egy védtelen, báránylelkű looser. Nyilván neked max a párodon van jogod kiakadni.

2014. szept. 8. 14:10
 37/40 anonim válasza:
Ti vagytok a hülyék, hogy elmentetek, meg nyaljátok a s*ggét ilyenekkel.
2014. szept. 8. 18:07
 38/40 anonim ***** válasza:
te kérdező, nem kamu ez véletlenül?
2014. szept. 8. 18:42
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Na jó ez már tuti kamu, ennyire szerencsétlen emberből egyet is nehezen tudnék elképzelni, nem hogy kettőt. De ha esetleg mégsem, gyorsan foglaljatok egy thaiföldi luxusnyaralást nászajándékként, hogy a kis hercegnő ki tudja pihenni az esküvő fáradalmait és talán meg is bocsájtja, hogy nem 100000 ft-os fajtiszta kiscicát kapott ajándékba, hanem csak mondjuk 20000-es parfümöt. Ha nem bocsájtja meg ilyen könnyen a bűnötöket akkor térdeljetek le elé és úgy könyörögjetek, hátha akkor megenyhül..
2014. szept. 10. 14:29
 40/40 anonim válasza:
Ha tényleg kamu ez a kérdés, akkor nem értem, ez valakinek miért szórakozás.
2014. szept. 10. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!