Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékot visszaadni, mert "nem elég drága"?
A párom exe a párom legjobb barátjának a menyasszonya, így muszáj tartanunk a kapcsolatot. Most lesz a szülinapja a héten, egy hónap múlva meg az esküvöjük.
A lány párja megkért minket, ne adjunk ajándékot, ne csináljunk cécót a szülinapból, elég, ha az esküvöre adunk valamit. Erre tegnap hívta a csaj a páromat, hogy bulit rendez magának, süt sütit, mi meg menjünk el, és vigyünk ajándékot. Kijelentette, hogy törzskönyvezett kiscicát kér ajándékba (mondta a fajtát is, de nem jegyeztem meg). Két nap alatt úgy, hogy mindketten dolgozunk, fizikai képtelenség kismacskákat hajkurászni.
Erre kitaláltam, hogy intézek neki vásárlási utalványt az egyik általa kedvelt ruhásboltba max 15 000Ft-ig, ezt kapná kettönktöl. A párom beleegyezett, öt nem igazán érdekli, mit adunk, csak ne menjünk üres kézzel, ha már meghívtak.
Kicsit tartok töle, hogy a csaj hangot ad az elégedetlenségének, hogy nincs kiscica. Mert a kapcsolatuk alatt is csak Iphone-t, drága fényképezögépet, luxusparfümöt, 30-50 szálas csokrot fogadott el, mint ajándék, és nem egyszer esett meg, hogy raplit csapva adott vissza egy ajándékot, mert "nem volt elég drága".
Hát én a saját anyukámnak nem vásárolok ennyiért. Pedig még beleférne és tőle nem sajnálok ennyi pénzt de mindig találok kevesebbért aminek jobban örül.
Én se vennék többet egy csokinál.
Szia
Na hogy telt a buli? Mit vittetek végül ajándékba?
A kedvenc parfümjét kapta.
Utána raplit csapott, hogy ö engem nem kedvel, a barátom dobjon ki -.-
Komolyan nem értem, minek viseltek el egy ilyen nőszemélyt, ráadásul a párod exe (gondolom nem véletlenül az). Én ott helyben álltam volna fel és hagyom ott, esetleg ráborítom az asztalt, a stílusától függően.
Ráadásul a párod és a párod legjobb barátja az egészet hagyta? Nincs az a pasi, aki ekkora papucs, hogy egy ilyen hisztis p*csát elviseljen!
Vagy Te túlzod el brutálisan (már bocs) vagy pedig mind a párod mint pedig a legjobb barátja egy védtelen, báránylelkű looser. Nyilván neked max a párodon van jogod kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!