Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes a férjem - csak nem belém. Mit tegyek?
" pláne nem lesz szerelmes szex nélkül."...
Azért én ezt cáfolom, persze ez saját tapasztalat..
A szétköltözés már más tészta, de a szerelemhez nem kell szex.
"Az a durva, hogy én ezt eddig egy barmi jó házasságnak gondoltam, nevelgettük szépen a 2 gyereket, oké sokat dolgozunk mindketten, de voltak kettesben is programok... :("
Ez számomra is sokkoló.
Valóban ennyire benézted volna? Nem volt semmi jele, hogy nem szeret/nem boldog már? Szex? Biztos foglalkoztatok eleget egymással? Vagy tényleg nagy színész a férjed, ha semmi nem tűnt fel...
Ne haragudj, csak tényleg furcsa, hogy ennyire sokként ér még téged is,másrészt meg az is, hogy 10 év é 2 gyerekkel csinálja ezt meg, ilyen hirtelen..
A gondok ilyenkor általában nem ma kezdődnek, hanem egy folyamat.. Ezért furcsa.
(zárójelben a húszon évessel valószínűleg fellángolás ez, és pár hónap alatt tuti szétmennek. - Ilyenkor általában ez szokott jönni. De azt, hogy ezt megtette veled, én pl nem bocsátanám meg így sem, hogy hülyeséget csinál.)
Sajnálom! Gondolj úgy az együtt töltött Időre, mint Ajándékra a Gondviseléstől!
Ui: bízzál benne, hogy Jobb Segítőtársat kapsz az Égiektől - talán már a közeljövőben! (Én sem vagyok túl rózsás élethelyzetben, de próbálok nem elkeseredni...)
Üdv: 43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!