Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes a férjem - csak nem belém. Mit tegyek?
Ihjjj...
okosat nem tudok mondani vagy tanácsolni, csak a legjobbakat kívánni neked!
Mindenkepp elvalnek.
Ha kepes volt beleszeretni egy nobe, (ami lassuk be, nem egy rovid folyamat, es eleg sok egyutt toltott ido kell ahhoz, hogy ez kialakuljon)az azt jelenti, hogy belem mar regota nem szerelmes, es nem is tisztelt annyira, hogy ha mar erzi, hogy nek kozombos szamara egy masik no, beken hagyja.
Leulnek vele megbeszelni HIGGADT korulmenyek kozott mindent, mert nem tudnek eletem vegeig miertek kozott elni.
Becsuld benne azt egyet, hogy nem csalt, es elmondta mit erez.
Gondold végig.
Azt mondta, hogy döntsd el, tehát az egészből ő nem kér. Nem akar megmenteni, nem akar semmit, ha neked jó, marad minden a régiben, ő hajt a másik nővel, ha neked nem jó, akkor meg rúgd ki, viseld annak is te a terhét.
Bocs, de bármilyen kapcsolat megmentéséhez 2 ember kell (tudom, tapasztalatból mondom, én is megpróbáltam az ex-barátnőmmel megmenteni a kapcsolatot 6 év együttlét után, de gyorsan kiderült, hogy ez csak nekem fontos).
Itt se lesznek kellemes ünnepek. :(
Sajnálom, erőt, kitartást, stb-t.
Azért mondta ezt h Te dönts, mert gyáva f...eg felvállalni a felelősséget igy majd könnyen dörzsölheti a kezét h Te akartál válni.
Én tuti kiraknám egy ilyen gerinctelen alakra nincs szüksegem. Majd 1 ev mulva meglatjuk mit szol az uj no a 2gyerekes apukahoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!