Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nok szules utani hajroviduleserol?
Lattam egy kerdest most.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Mi a velemenyetek?
Valóban vannak praktikus okai a haj megkurtításának. A szülés egy hatalmas hormonsokk a szervezetnek, sokan panaszkodnak amiatt, hogy a hajuk elvékonyodik (a körmük is, csak nem tartozik a témához), hullik, száraz és töredezett lesz. Három szál rossz minőségű hajból nem néz ki a derékig érő haj, de egy jól eltalált, csinos rövid/félhosszú frizura igen. Ha nekem ilyen problémám lenne, egy ilyen hajat simán bevállalnék [link] extrém esetben még ilyet is [link] ezeket lehet csinosan viselni, nem érezném, hogy csorbát szenved a nőiességem. Persze hozzá kell tenni, hogy ezekkel a hajakkal is kell azért bíbelődni, hogy jól álljon.
Meg van az, amikor az újdonsült anyuka már nem nő akar elsősorban lenni, hanem anyuka, pistikés hajat vágat, a farmert mackóra, a blúzt büfifoltos tísörtre cseréli. Ezt nem igazán tartom jónak.
Nekem borzasztó dús, erős szálú hajam van.
Az első gyerek után olyan szintű hullásba kezdett, hogy ott volt mindenütt. Laza copfból a hulló szálak simán kiestek, ha szorosba közöttem, megtört, illetve nehéz volt tartani a súlyát.
Az igazi sokk akkor ért, amikor a fél éves lányom torkáról húztam vissza.
Ráadásul a kihullottak helyett nőtt hajat állandóan elaludtam, egy normális frizurát nem lehetett összehozni.
Egy réteges frizurát csináltattam, borzasztóan megszedetve.
Megnövesztettem, második gyermeknél újra vágattam.
Azóta megnőtt, mi elváltunk.
A mostani párom meglátott rólam egy képet rövid hajjal, azóta "cseszeget" hogy csináljam meg olyanra :D
21#
Egy szoval se irtam, hogy fenyeget az a veszely, hogy a parom gyerek miatt levagja a hajat.
Azt se irtam, hogy egyaltalan lenne parom.
De nyilvan valoan, ha az ember kitesz ide egy kerdest, megtortentnek kell lennie...mert csak ugy nem lehet informalodni
A terhesség alatt a hormonok miatt nem hullik a nők haja! Egyáltalán! Az a napi pár szál sem! Naponta átlagosan 60-150 hajszál hullik ki...ezt szorozd fel 9 hónappal!!!
Aztán megszülsz, idővel helyreállnak a hormonok, és hopp, hullik még a K U R V A anyja is, mert az összes elhalt szál kb egyszerre kezd leválni!!! Van, akinek a fele haja kihullik, és ez még normálisnak mondható...sajnos
Csodálkozol, hogy sokan levágatják? Hát csóri hülyén néz ki, hogy a szép, dús haja, kb 3 hét alatt a felére csökken, és egy lapos szarrá válik...
Vagy te mit csinálnál? Büszkén fonnád azt az 5 szál megmaradt hajad?
"De nyilvan valoan, ha az ember kitesz ide egy kerdest, megtortentnek kell lennie...mert csak ugy nem lehet informalodni"
Úgy éreztem a kérdésedből, hogy az életedben ez problémaként van jelen. Ezért nem értettem, hogy frissen szült anyukák ha akarnak tetszeni valakinek, az a férjük, ha meg a rövid haj zavarna, akkor a rövid hajról kérdeztél volna, hogy miért vágatnak egyes nők rövid hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!