Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok a nok szules...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a nok szules utani hajroviduleserol?

Figyelt kérdés

Lattam egy kerdest most.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..

Mi a velemenyetek?

2017. nov. 18. 17:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

Felejtős, nekem sokkal könnyebb bánni a hosszú hajammal.

Szabadidpmben megmosom (tíz perc max), pár óra alatt megszárad, és játék, etetés előtt gyors összefogom.

A férjem imádja a hajam, és szerintem könnyebb csak gyors copfolni (vagy néha, ha több időm van, befonom), mint szárítgatni akár félórát is.

2017. nov. 18. 18:31
 12/28 A kérdező kommentje:

Nyilvan azert linkeltem ala a masik kerdest, amit talaltam, mert azt nem ertem , miert konkretan akarja nemelyik no levagni a hajat?

Az is, aki egyebkent szereti a hosszu a hajat? Mert attol a par szorszaltol varja a megvaltast, hogy konnyebb legyen a gyerek neveles? Es nem most az ilyen mamahajakra gondolok.

[link]

Jo, ez pont nem mamas, de a rovidsegere gondoltam. Es tenyleg boldog-boldogtalan vagatja ilyenkor a hajat, az se erdkelni, jol all-e neki.

Es eleg sok not latni ilyen frizuraval, babakocsival...

Ami nem lenne baj, ha nem talalomra valamilyenre vagatna, hanem hozza illore.

2017. nov. 18. 18:31
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Anyának pl. a betegsége miatt (is) kellett levágatnia, de nagynénémnek nagyon sokáig - unokatesóm már rég felnőtt - derékig érő haja volt.
2017. nov. 18. 18:33
 14/28 A kérdező kommentje:

Arrol is ne beszeljunk, hogy ha baj van a hosszuval (kocos, zsiros, utban van) csak foldobja a feje tetejre vagy osszekoti. Ez szerintem magatol eretodo, hogy konnyebb vele banni.

Ezert nem is ertem, mit varnak egyes nok a ,, mindegy milyen csak rovid,, tipusu hajaktol.

2017. nov. 18. 18:34
 15/28 A kérdező kommentje:
Konkretan szules utan*
2017. nov. 18. 18:35
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Én nem szültem, de konkrétan azért vágattam le a derékig érő hajam pár centisre, mert nagyon durván elkezdett hullani egy betegség miatt. Konkrétan csomókban hullott a hajam, még a fodrász is megjegyezte, hogy itt valami gond van. A rövid hajon pedig annyira nem látszik, hogy ritkás, mint a hosszún.

Ráadásul nagyon zsírosodik is, szóval minden nap, vagy legkésőbb minden másnap meg kell mosni, és a rövid hajjal ez csak párperces művelet. A szárítás sem tart tovább 15 percnél, de ha nem szárítom, magától is megszárad 30 percen belül. Amíg hosszú hajam volt, konkrétan minimum 1 óra volt megmosni meg szárítani meg kifésülni. Akkoriban nem volt zsíros a hajam, elég volt heti egyszer mosni, úgyhogy nem zavart, hogy sokáig tart. De ha most naponta legalább 1 órán át kéne a hajammal foglalkoznom, megőrülnék!

2017. nov. 18. 18:50
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
A rövid haj bejön, a gyerek nem.
2017. nov. 18. 18:52
 18/28 anonim ***** válasza:
67%
Hát annyira nem probléma, például az én ismerettségi körömben mindenkinek eszeveszett módon elkezdett nőni a haja terhesség alatt meg után, tehát pár hónap alatt teljesen visszanőtt. Meg persze praktikusabb, nem bírja a baba meghúzni, nincs útban, nincs haj mindenhol stb. De ezt egy sima copf is tudja.. Szerintem nem kéne együtt járnia az anyaságnak a rövid hajjal, én nem látok benne logikát.
2017. nov. 18. 18:52
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Én meghagytam utána is hosszúnak. Amiért levágják; szülés után hullik nagyon, a baba belekapaszkodik és amellett hogy fáj, haj kerül a kezére utána szájába. Ezért mondjuk én összefogtam mikor nálam volt
2017. nov. 18. 18:59
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Az amire gondolsz több mint borzalmas. Gyerekkorom közèpkorú takarìtónői ès szocreál óvónői ugranak be róla ès az orromban is feldereng az olcsó cigi bűze.
2017. nov. 18. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!