Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nok szules utani hajroviduleserol?
Lattam egy kerdest most.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Mi a velemenyetek?
Felejtős, nekem sokkal könnyebb bánni a hosszú hajammal.
Szabadidpmben megmosom (tíz perc max), pár óra alatt megszárad, és játék, etetés előtt gyors összefogom.
A férjem imádja a hajam, és szerintem könnyebb csak gyors copfolni (vagy néha, ha több időm van, befonom), mint szárítgatni akár félórát is.
Nyilvan azert linkeltem ala a masik kerdest, amit talaltam, mert azt nem ertem , miert konkretan akarja nemelyik no levagni a hajat?
Az is, aki egyebkent szereti a hosszu a hajat? Mert attol a par szorszaltol varja a megvaltast, hogy konnyebb legyen a gyerek neveles? Es nem most az ilyen mamahajakra gondolok.
Jo, ez pont nem mamas, de a rovidsegere gondoltam. Es tenyleg boldog-boldogtalan vagatja ilyenkor a hajat, az se erdkelni, jol all-e neki.
Es eleg sok not latni ilyen frizuraval, babakocsival...
Ami nem lenne baj, ha nem talalomra valamilyenre vagatna, hanem hozza illore.
Arrol is ne beszeljunk, hogy ha baj van a hosszuval (kocos, zsiros, utban van) csak foldobja a feje tetejre vagy osszekoti. Ez szerintem magatol eretodo, hogy konnyebb vele banni.
Ezert nem is ertem, mit varnak egyes nok a ,, mindegy milyen csak rovid,, tipusu hajaktol.
Én nem szültem, de konkrétan azért vágattam le a derékig érő hajam pár centisre, mert nagyon durván elkezdett hullani egy betegség miatt. Konkrétan csomókban hullott a hajam, még a fodrász is megjegyezte, hogy itt valami gond van. A rövid hajon pedig annyira nem látszik, hogy ritkás, mint a hosszún.
Ráadásul nagyon zsírosodik is, szóval minden nap, vagy legkésőbb minden másnap meg kell mosni, és a rövid hajjal ez csak párperces művelet. A szárítás sem tart tovább 15 percnél, de ha nem szárítom, magától is megszárad 30 percen belül. Amíg hosszú hajam volt, konkrétan minimum 1 óra volt megmosni meg szárítani meg kifésülni. Akkoriban nem volt zsíros a hajam, elég volt heti egyszer mosni, úgyhogy nem zavart, hogy sokáig tart. De ha most naponta legalább 1 órán át kéne a hajammal foglalkoznom, megőrülnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!