Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fiatalon (mondjuk 18-25 éves korban) megkötött házasságról?
Azért ne hasonlítsuk már össze a 18 éveseket a 24-25 évesekkel, oké?
Agyi szinten már azért a 24-25 évesek sokkal érettebbek, mint a 18-20 évesek, jobban fel tudják mérni a helyzeteket.
22 év fölött nem korai a házasság. Addig el lehet végezni egy főiskolát, meg lehet komolyodni, és nagy valószínűséggel ennyi évesen már lehet munkája is az embernek.
18-20 éves korban még korai a házasság.
Egyébként bármelyik házasság tönkre tud menni, ha a felek nem ápolják minden nap a kapcsolatukat.
Nem lehet általánosan beszélni "gondolni" az ilyen házasságokról....
Mindegyik más és másként működik.
Anno 19-voltam férjem 23-éves.
24-éve jó házasságban élek.
Persze súrlódások néha vannak,de alapjaiban semmi gond.
Semmit nem gondolok, ha dolgoznak már és képesek a családalapításra.
Barátnőm 24 volt mikor férjhez ment, a férje 27 és már 3 éve együtt voltak. Senki nem mondta korainak.
Valószínűleg mi is "nem sokára" házasodunk.(Közeljövőben pár éven belül)
18 voltam,mikor összejöttünk,ő 20. Jövőhónapban lesz 2 éve,hogy együtt vagyunk,és holnap lesz 1 éve 2 hónapja,hogy együtt is élünk.
Szeptemberben lesz 23,én januárban 21.
-Jó dolog-e? Számomra a mindent,és mégtöbbet jelentene,hogyha összeházasodnánk. (Mondjuk így is olyan már,mintha házasok lennénk)
-Egészséges? Miért lenne egészségtelen? Elvégre az ember bármely életszakaszában lehet szerelmes.(Jó,nyilván nem mindegyik életkor kedvez a házasságnak,lásd ovis szerelem, tini szerelem, viszont 18 felett elvileg már felnőtt az illető,de szerintem aki komolytalan,az nem is gondolkodik házasságon,mert ki akarja élni magát,bulizni stb,nem egy esküvő miatt gürcölni három műszakban) Mivel lenne egészségtelenebb 25 alatt,mint 25 évesen 1 hónaposan? :D
-Mennyi esélye van annak,hogy megmarad? Nos,ugyanannyi,mint egy 28-30 éves párnál. Párom szülei 20 év házasság után váltak el,nem jelent semmit.
Megromolhat,ha nem tesznek érte,meg is romlik.Őrizni kell a tüzet,vigyázni rá, és táplálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!