Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen házasságról?

Figyelt kérdés

Adott egy házaspár ,2 kisiskolás gyerekkel.Tényleg igazi társak ,kitartanak egymás mellett bármi van ,a gyermekekkel nagyon jól bánnak ,kellemes családi légkört teremtenek nekik ,közösen gyönyörű családi házat hoztak össze ,állandóak a programok gyerekekkel ,a szülők egyben legjobb barátok is ,éjszakába nyúló beszélgetések ,stb.

Ez így úgy tűnik ,ideális házasság.Viszont nincs köztük testi kapcsolat ,maximum ölelés ,tehát diszkréten mindketten szeretőt tartanak.Ez amolyan nyìlt titok köztük ,tudnak egymás dolgairól ,de nem firtatják.Mit szóltok ehhez?

2015. aug. 2. 17:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Hogy lehetnek igazi társak, ha nincs köztük semmiféle intimitás??

Nekem ez így nem lenne igazi kapcsolat. Persze azok a dolgok is fontosak, amiket leírtál, de ez így nekem nem lenne boldog házasság, hogy mellette mást tartok szexre!

2015. aug. 2. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha úgy nincs közöttük semmi testi kapcsolat, hogy nem is igénylik, akkor lehetnek ideális pár, mert megegyeznek a szükségleteik. Amit te leírsz, az viszont barátság, mert az intimitásra mindkét félnek szüksége lenne, csak épp nem a másiktól.
2015. aug. 2. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Valaki képes leélni így egy életet, valaki kibukik és nem .
2015. aug. 2. 18:03
 4/13 Interferencia ***** válasza:
Szerintem nem normális, de ha nekik így jó, csinálják.
2015. aug. 2. 18:07
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Szóval jó barátok,és működő gazdasági közösséget alkotnak.Ez szép,csak nem házasság.Ha működik,akkor csinálják,az ő életük.
2015. aug. 2. 18:15
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Mindketten szeretőt tartanak? Ez nekem minden, csak nem ideális.
2015. aug. 2. 18:15
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem igazi társak, kár is ezt ragozni. Inkább szomorú ez a leírás.
2015. aug. 2. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Nincs sze.x köztük. És? Kit érdekel? Ha amúgy minden tökéletes...megvan a harmónia, a családi egység, szövetség...és mindkettőjüknek megfelel így, ebben a formában a dolog...akkor szerintem ezzel az ég világon nincs semmi, de semmi gond!
2015. aug. 2. 19:09
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy meg az intimitás NEM a testiségről szól! Főleg nem pusztán a szexről...................
2015. aug. 2. 19:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Koltozzenek oda a szeretok is. Csak aztan nehogy osszejojjenek egymassal... :D
2015. aug. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!