Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ Férfiak! Ti mit gondoltok arrol hogy osszekoltoztok a parotokkal? Hazassag stb? Ha igen miert, ha nem miert? Kort is szeretnek.
összeköltözés kb 1 év együttjárás után, v később. Házasság úgy kb 30-32 évesen, de ez nekem nagyban függ attól, hogy mennyire állunk egzisztenciális szempontból jól, meg hogyan akarjuk alakítani az életünket.
26/F
20 evesen meg gyerek voltam, hallani sem akartam elkoltozesrol.
Persze kesobb fog ez valtozni :)
39f
18 voltam, a párom 20,mikor összejöttünk. (2015.augusztus) -Előző barátnőjének már felvetette, hogy feleségül venné, de aztán a lány megcsalta, gyereket viszont nem akart-
2016 májusban összeköltöztünk,azóta is együtt élünk. 2016 augusztusban közölte, hogy szeretné, ha én lennék a gyerekei anyja, és a nő, akit feleségeként imádhat élete végéig. Eljegyzés még nem volt, mert sok volt a kiadás az utóbbi hónapokban..(elromlott mosógép,másik városba költözés, vettünk egy közös kutyát, elkezdtem a jogsit, stbstb)
Ő most ősszel lett 23,én január elején leszek 21.
20 évesen hová házasodjon?
Nekem nőként eszembe nem jutott volna ilyen idősen bárkihez is hozzámenni :D
A kedvesemet megkérdeztem, neki olyan 30 körül jött el, hogy ha megtalálja a megfelelő nőt, akivel szeretik egymást, akkor őt elvenné.
Most 34 éves, és együtt tervezünk, bár még az eljegyzést csak szóban hozzuk fel néha-néha, azért szeretnénk még egy kicsit együtt élni előtte.
4-es, látom a kifogások nálatok is mennek.
Jeggyűrűre nincs pénz, kutyára van 120-150 ezer, mellesleg az, aki mindenkinek felajánlja, hogy elveszi... én nem tudnám komolyan venni ezek után.
Összeköltöztünk vagy két hónap után (26 évesen), házasodtunk 10 év után. Gyerek született a kilencedik évben (nem a házasságtól számítva, előtte). Nem mintha tipikus lenne a mi életpályánk, de akkor legyen ez egy extrém példa.
Azért költöztünk össze, mert megkérdezte, hogy szeretném-e, és az jutott hirtelen eszembe, hogy igen.
26 éves korunkhoz képest minden megváltozott, pl. hozzáállás a gyerekvállaláshoz, munkamegosztáshoz, a jövőképünk, az élethelyzetünk.
120-150 ezer? Menhelyes a drága, az oltások, ivartalanítás áráért vettük kemény 25 ezer magyar forintért. Egyetlen embernek kérte meg a kezét rajtam kívül (mert hogy szombaton erre is sor került) de légyszíves tudjál már mindent jobban ismeretlenek kapcsolatáról, ismeretlenként.
Kívánom, hogy a jövő évben megtaláld a magad boldogságát, és ne másokon éld ki a nyomorod.
Én 24 éves voltam mikor összejöttünk, a férjem 21. 1 hónappal később kérte meg a kezem, 1 éve voltunk együtt amikor összeköltöztünk, fél évre rá összeházasodtunk.:) Ekkor voltunk 25-22 évesek. Igen, mindketten össze akartunk költözni, és fontos volt a házasság is mindkettőnknek.
7,5 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok. :) A gyerek egy ideig tervben volt, 2 évig próbálkoztunk, nem jött össze, elfogadtuk, továbbléptünk, egyikünket sem foglalkoztatja a téma már évek óta. Éljük kettesben az életünket és van 3 kutyánk:)
A gyerek téma annyiban változott, hogy anno én egyáltalán nem akartam soha gyereket. Mikor aztán összejöttünk, és alakultak a dolgok, a férjemmel már szerettem volna, tehát az érzéseim alapvetően ezzel kapcsolatban megváltoztak, de végül a természet másképp döntött, mi meg nem erőltetjük. Jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!